[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
有唐僧冇光劍靈是否悲哀

隊員八封,白龍,另外兩隻睇關卡擺

唐 源龍 精獸 光妍 木巫 唐
唐 白龍 多多 光妍 木巫 唐
唐 白龍 光機偶合體 木巫 唐

依家係咁放 其實放木巫幾正

我另一邊就機偶光埃白龍,大致上冇乜分別,反而多左一次大爆發,因為一次開唔晒咁多技
木巫幾時都係正既,但以有合體計,少一隻輸出係少左20%,即係木巫既效益都打左八折,比平時冇咁明顯

可能我對木巫太有愛
撒旦 切西 我都會放木巫

唐 源龍 精獸 光妍 木巫 唐
唐 白龍 多多 光妍 木巫 唐
唐 白龍 光機偶合體 木巫 唐

依家係咁放 其實放木巫幾正

我另一邊就機偶光埃白龍,大致上冇乜分別,反而多左一次大爆發,因為一次開唔晒咁多技
木巫幾時都係正既,但以有合體計,少一隻輸出係少左20%,即係木巫既效益都打左八折,比平時冇咁明顯

可能我對木巫太有愛
撒旦 切西 我都會放木巫

木隊起家
我都對木巫好有愛,但有更強既強迫症要玩純色隊
姬氏一出個陣都只係升水妍,貝利爾只係襯木魔源,個隻原罪天使都只係升火 ,彈路都只可以純暗
13.1

求加
肯執柒未

求加

好大量既厭惡感
一字記之曰:課
一字記之曰:課

完全課唔落,抽都唔想抽
好廢下

天照=切西隊員
月讀幾好有破防
那岐就做二消洗板角
好廢下

天照=切西隊員
月讀幾好有破防
那岐就做二消洗板角

木隊玩附加都玩到傻
放鐵扇木巫熊貓風貍都已經夠做
每rd 仲有心珠出,放熊貓冇副作用咁
主動技襯埋鐵扇

天照放兩色以上先有最大效果,但全部神族技能唔係好夾,其中一定綁死異轉北歐先食到15粒珠咁濟
除左大把大把咁摑黑火妍之外冇乜討論價值

月讀⋯放入呂布⋯同摑死大聖⋯之外⋯又有咩意義
切西亞仍然屌打所有隊伍
之前連續墮天、三國、天竺都係強勢卡片,都要停一停,冇乜期望大和會出得太勁,呢期buff下北歐同二消呢d舊隊咪幾好,下下課金先推得郁隻game仲快玩完,期待魔源潛解

今次卡片覺得畫得ma ma, 係得天照、月讀、迦具土ok, 種族符石個畫面效果hea到呢
之前連續墮天、三國、天竺都係強勢卡片,都要停一停,冇乜期望大和會出得太勁,呢期buff下北歐同二消呢d舊隊咪幾好,下下課金先推得郁隻game仲快玩完,期待魔源潛解

今次卡片覺得畫得ma ma, 係得天照、月讀、迦具土ok, 種族符石個畫面效果hea到呢

今個版本最滿意係德魯伊解放⋯
之後都算啦唉

之後都算啦唉

德魯伊唔係buff得小小?
都係果句 卡愈出愈勁 都無新關打

右上對上一次更新已經係龍獸妖果次更新
都係果句 卡愈出愈勁 都無新關打

右上對上一次更新已經係龍獸妖果次更新

仲有好多人未打
墜落天使我覺得光果隻好好用 神磨
兩倍攻血回
兩倍攻血回

點解要磨

之後都算啦唉

德魯伊唔係buff得小小?

少少地夠,想玩頭尾水光德,中間火木德風貍牛魔
咁多增傷幾過癮
兩倍攻血回

點解要磨

冇乜關要去到用倍血點回去磨呀,同埋依家主動技根本打唔入盾,實用好低
哈沙麒麟已經係最好既新磨隊
召喚師升級後體力不但可以完全回復,升級前未使用的體力更可以添加到飽滿的體力計之上(體力溢滿)

隊伍欄上限還將提升至 20 隊

終於吱到牙膏出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞