[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
諗諗下新獨立抽卡得阿瑟勉強做到光人隊隊長

但實際上阿瑟同梅林都係放三藏隊先最合適

暗個隻直情擺暗隊做隊員算數

今次啲大獎

我唔會咁放,因為三藏變化唔大,義經白龍光主/機偶白龍光埃已經係最易配同最實用
我會要光主多過阿瑟,梅林追打係好但三圍唔靚,所以冇合體既三藏先岩玩
阿瑟做隊長/普通光人隊員都好既,其實只係強化版既何然,一齊開既話應該幾好
隊長技就唔算突出,得30%,六組珠先等如兩組唔夠,開光主/食天降先有睇頭,或者配埋遊俠王變八封技

梅林我係覺得佢源義經未合體時谷多啲回覆力 6CD 2倍都算唔錯了(打暗仲要2.5倍)

三藏若果常駐光不死合體同白龍既話 , 唔會太怕三圍不足問題。

因為我無光埃所以多數擺光北遺 , 都係轉屬增傷用 , 阿瑟偏功能性都可以取代佢。

梅林取其暗屬性追打,亞瑟技能強大,增傷、減傷、破防、回血大集合,三藏牛棚多2個,技能愈來愈完善,擺咩都係睇關卡做人
係咪冇乜人好似我咁放摩斯落三藏到

全版轉版都好用呀,不過我近排先抽到無升過技所以唔會擺。

同埋較熱門都係擺光埃同埋光北遺,光主角。

今次啲大獎

我唔會咁放,因為三藏變化唔大,義經白龍光主/機偶白龍光埃已經係最易配同最實用
我會要光主多過阿瑟,梅林追打係好但三圍唔靚,所以冇合體既三藏先岩玩
阿瑟做隊長/普通光人隊員都好既,其實只係強化版既何然,一齊開既話應該幾好
隊長技就唔算突出,得30%,六組珠先等如兩組唔夠,開光主/食天降先有睇頭,或者配埋遊俠王變八封技

梅林我係覺得佢源義經未合體時谷多啲回覆力 6CD 2倍都算唔錯了(打暗仲要2.5倍)

三藏若果常駐光不死合體同白龍既話 , 唔會太怕三圍不足問題。

因為我無光埃所以多數擺光北遺 , 都係轉屬增傷用 , 阿瑟偏功能性都可以取代佢。

梅林取其暗屬性追打,亞瑟技能強大,增傷、減傷、破防、回血大集合,三藏牛棚多2個,技能愈來愈完善,擺咩都係睇關卡做人

講出哂我想講既野 , 一隊好既隊伍需要有好高既隊員靈活性同埋功能性 , 因為而家神魔組隊唔可能全部一味放增傷隊員 , 因為太多特殊盾。

今次啲大獎

梅林未知有無隊伍技,今次得暗果隻想抽,暗魔4倍界王拳+cd5雙技,唔多怕附加消除,一張卡等同5張卡既輸出,擺呂布隊根本屈機

今次啲大獎

梅林未知有無隊伍技,今次得暗果隻想抽,暗魔4倍界王拳+cd5雙技,唔多怕附加消除,一張卡等同5張卡既輸出,擺呂布隊根本屈機

其實暗個隻騎士擺任何暗隊增傷效果都幾理想。

光二消
終於有新輪迴
玩得未
光二消 瑪雅
另一張阿努比斯,開左圖鑑會有稱號

如果係古幣封印等睇台仔一邊暴動一邊照課

有冇整得咁柒呀,仲要未實裝

型棍子
中水個隻
水光人隊大buff
個背包得返3格視野
今次除左亞瑟係大奬仲有邊隻好?個隻蘭斯洛特係水定暗?我都想抽隻暗組隊
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23805&snA=545424
【情報】圓桌騎士完整卡片資訊一覽(含競技場和討伐戰)
今次除左亞瑟係大奬仲有邊隻好?個隻蘭斯洛特係水定暗?我都想抽隻暗組隊

蘭斯洛特係暗
送個抽中左梅林 好在有三藏表示好開心
分流,又扮曬多人玩
送個抽中左梅林 好在有三藏表示好開心

我都送左梅林豬肉
分流,又扮曬多人玩

廢ser扮多人
7抽無重複 中藍絲同梅林
亞瑟垃圾狗也不抽
分流,又扮曬多人玩

廢ser扮多人

亞瑟垃圾狗也不抽

中左蘭斯同梅林,諗緊追唔追亞瑟
亞瑟垃圾狗也不抽

中左蘭斯同梅林,諗緊追唔追亞瑟

已中4張加拉哈德
樓上巴打咁好手氣係咁中大獎 我等下星期五先敢抽

上次關羽up都抽撚左我成百石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞