[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
前排少左玩 所以冇乜上黎 可以已經冇乜人記得我
宜家city senior entry收左我 應該可以多d上黎了
垃圾教院仔camin wong
光人隊
黑魔后強化版隊
光人隊
黑魔后強化版隊

關黑魔后咩事

垃圾教院仔camin wong

wayne ho ball
光人隊
黑魔后強化版隊

關黑魔后咩事

睇到招技了,冇兼俱既雜色難成大器
暗圓桌大獎

https://youtu.be/OZuTBnXLC98

屌 打八封 今日有兩倍exp全日都係打呢關

基本上關羽隊是旦執一兩隻巫都係車埋去就死

何況暗希就業

不過做隊員嚟講呢隻係勁既
原來仲有咁多師兄師姐玩神魔。順便喺度請教下,而家咩隊比較好玩? 之前用開半殘火源魔。冇玩一排,斷斷續續只抽到亞伯汗同那歧,其他都好似好雷

亞伯汗和那歧邊隻比較好(如果亞伯汗冇短轉…那歧又冇木巫同鐵扇的情況下)
原來仲有咁多師兄師姐玩神魔。順便喺度請教下,而家咩隊比較好玩? 之前用開半殘火源魔。冇玩一排,斷斷續續只抽到亞伯汗同那歧,其他都好似好雷

亞伯汗和那歧邊隻比較好(如果亞伯汗冇短轉…那歧又冇木巫同鐵扇的情況下)

咩隊好玩就見仁見智

無木巫鐵扇,那岐=垃圾,做隊員還可以

亞伯汗卡水珠都叫可以磨下,高回

聽落去你三屬都唔齊章 我建議邊個屬齊啲卡就升左個個屬先 唔好理咩成就個啲去升分散投資

當初岩岩玩全力升暗隊都打到好多地獄級

有多餘資源再升其他隊

水暗古希對我嚟講好值得升 低成本高效益

我有呂布都鐘意用番暗古希

咩隊好玩就見仁見智

無木巫鐵扇,那岐=垃圾,做隊員還可以

亞伯汗卡水珠都叫可以磨下,高回

冇木巫係差好多,但依然屌打其他木屬隊長
兼具屌打源魔,自帶轉珠屌打狂魔,做隊長有佢既價值,可以放玩具風狸,毒龍木主,頭兩隻就彌補冇木巫,如果冇都可以轉其他既,瑰洱個啲,尾兩隻就平民啲又最有用

亞伯汗自帶高攻高回,放姫氏異轉北歐撐一撐血已經夠頂好多關,之後可以揀水天使水主,如果有之前公會任cd3 轉心個隻都可以放下
this

依兩隻大獎都有半磨既本錢,比起其他其實用途更多更易上返手
系呀 !咩都抽d,但 水火木都唔齊。

火源魔用緊火源+火不死+鈴子+火天使+朱雀+火源。冇火巫、火埃、酒吞,另有火狗火劍靈。雖然唔係好識組同好齊,但都叫過得下關拎下石。

抽到隻水墮天,組左個亞伯+水天使+水埃+水巫+青龍(冇短轉)+亞伯。另有水機偶水德同水主。但冇知轉,好少用,感覺好似冇上面啞巴打得舒服。

近排中左那歧,心思思又組左個半殘隊。那歧+木埃+阿里+木玩具+木德+那歧。另有人馬、雙槍女、木ej 。三個半殘隊都唔知投資邊隊好。牛棚細,冇計

字多冇圖,巴打得閒就幫下分析。 冇原因,直接講練邊隊都得,唔洗我兩頭唔到岸。

火源魔用緊火源+火不死+鈴子+火天使+朱雀+火源。冇火巫、火埃、酒吞,另有火狗火劍靈。雖然唔係好識組同好齊,但都叫過得下關拎下石。

抽到隻水墮天,組左個亞伯+水天使+水埃+水巫+青龍(冇短轉)+亞伯。另有水機偶水德同水主。但冇知轉,好少用,感覺好似冇上面啞巴打得舒服。

近排中左那歧,心思思又組左個半殘隊。那歧+木埃+阿里+木玩具+木德+那歧。另有人馬、雙槍女、木ej 。三個半殘隊都唔知投資邊隊好。牛棚細,冇計

字多冇圖,巴打得閒就幫下分析。 冇原因,直接講練邊隊都得,唔洗我兩頭唔到岸。

打鬥技場的,水德功能卡最好用,可以的咪升水墮天打鬥技場執石
打普通關的,升那岐隊
洗降臨的,建議之後齊火德光德後升鈴子獸隊
用呢隊打競技真係易高分又唔洗用腦

https://www.dropbox.com/sh/9j47v7rgx1qizox/AACYDZwo5YtC9EYCGzr5vdOqa?dl=0

岩岩玩返 有冇人幫我睇下而家要練d咩好

打鬥技場的,水德功能卡最好用,可以的咪升水墮天打鬥技場執石
打普通關的,升那岐隊
洗降臨的,建議之後齊火德光德後升鈴子獸隊

唔該巴打 咁我火唔練la
https://www.dropbox.com/sh/9j47v7rgx1qizox/AACYDZwo5YtC9EYCGzr5vdOqa?dl=0

你都好油王下,不過全部重覆都冇乜用
主角 埃神 徳魯伊 機偶
全部都係值得升

全部都係值得升

升咩先好

之前我全部都係升暗屬

全部都係值得升

升咩先好

之前我全部都係升暗屬

現階段德魯伊隊無雙
德魯伊隊 玩單屬 定雜色?
德魯伊隊 玩單屬 定雜色?

雜色,純色冇任何用途
無腦隊

27石智取一成就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞