[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike

一次就中,是否幸運

其實唔太勁
佢只不過係左4種族版路西法 攻回相同
咁我不如用路西法仲好

三藏玩高三圍,可以放義經合體,變相真係每隻4600攻1100回,等如雙路,而且唔怕消除重置,5500回搭兩倍回,溢血都打到幾十萬,攻係唔夠三路高,但穩好多

無同源=垃圾

不死合體,白龍,光埃

三藏玩高三圍,可以放義經合體,變相真係每隻4600攻1100回,等如雙路,而且唔怕消除重置,5500回搭兩倍回,溢血都打到幾十萬,攻係唔夠三路高,但穩好多

無同源=垃圾

不死合體,白龍,光埃

擺合體就放唔到雙白龍少少遺憾

無同源=垃圾

不死合體,白龍,光埃

有好有唔好啦,雙白龍係勁,但變相全隊得兩倍爆發唔夠做,所以光埃撐血增傷會仲好

不死合體,白龍,光埃

有好有唔好啦,雙白龍係勁,但變相全隊得兩倍爆發唔夠做,所以光埃撐血增傷會仲好

三藏倍率唔算高,要靠落珠加成搭救,但呢隊組隊變化多d,唔洗一定玩制服隊,冇咁悶

三藏倍率唔算高,要靠落珠加成搭救,但呢隊組隊變化多d,唔洗一定玩制服隊,冇咁悶

個個用制服隊 光隊有好多卡都無出場機會
光童話 光天使 不死合體 白龍 幻化北歐
鐵扇大家點睇
鐵扇大家點睇

鐵扇大家點睇

抽到先算啦

仲有2抽 唔中就真delgame
鐵扇大家點睇

抽到先算啦

仲有2抽 唔中就真delgame

788左未
抵啦
勁極都係同而家一線持平,鐵扇公主隊員向,做隊長的話又係有少少靠天降既成分,消4組跌一組木(計埋天降),變相要儘量33消先容易天降,唐三藏簡單黎講就係倍率高少少既亞伯汗,三藏未至於打臉光巴、別西
鐵扇大家點睇

配牛魔
放入木希係最正路
光古希隊:鐵扇妲己火巫水德魯伊
關羽同源
二消

全部都幾屈,1.3攻等如兩隻普通神既攻,即係同追打20下差唔多傷
勁極都係同而家一線持平,鐵扇公主隊員向,做隊長的話又係有少少靠天降既成分,消4組跌一組木(計埋天降),變相要儘量33消先容易天降,唐三藏簡單黎講就係倍率高少少既亞伯汗,三藏未至於打臉光巴、別西

鐵扇隊長技其實幾廢,低倍,靠天降,卡珠,食唔到1.3攻
三藏係穩陣隊
如果我話我2次10抽就齊左2隻你地會唔會打鳩我

今次黑卡冇上次咁坑,上次平均30抽先出一張黑卡,

今次睇巴哈統計文一般30-40抽就中晒,黑d就50-60

抽,神運10抽中晒2張都有

咁當然今次天竺就冇上次研希咁勁

今晚有突擊地獄

奧丁
有呂布仲洗唔洗練暗巴
1. 奧丁異轉,確定有二技
2. 回體時間縮短兩分鐘至八分鐘回體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞