[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
記得之前玩係坦己係最勁個個想要,同嘛巴比倫神
依家坦己係咪已經無咩用?
如果懶想去淘寶買首抽各位巴打suggest邊隻呀

妲 其實係暗路隊好有用
問題係冇暗路就好難發揮
見淘寶有個帳係天照+月讀,再加300石,ok嗎?

天照唔係油龍刻同齊隊員唔洗諗

月讀都唔算暗隊最好用既隊長

1203回
Cd 6 3.5倍回,4倍兼心強,仲好過放玩具做四封隊尾
放三藏就cd6 追打,但效益唔理想,三藏隊有合體就唔需要理攻回,只要血量,依隻太低血,冇合體先有佢既價值

當佢6cd兩倍攻擺響三藏隊其實唔錯

同埋當佢響光不死未合體時撐三藏隊回復力不無小補

抽到當多個三藏隊員選擇 抽唔到都無壞

Btw好想要阿瑟
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/19/211811_565a7ab73eb7c5bb6376c963c7ebb0fc.jpg[/im]
1203回
放三藏就cd6 追打,但效益唔理想,三藏隊有合體就唔需要理攻回,只要血量,依隻太低血,冇合體先有佢既價值

Btw好想要阿瑟

課到抽中為止
對光人有份執著
暗隊隊長用撒旦好定係呂布好
on9先淘寶

倍率呂布高,但都係睇你咩卡會好啲
撒旦自備界王拳,暗兼具心,隊員要求只要高血回就得,多暗神/獸既比較好,暗德同王子都得
呂布高倍多2秒,易卡心珠,但多轉珠技而且對增傷要求唔高,大轉珠已經夠高傷,但一樣少血,放血厚轉珠會好啲,魔羊暗天使

撒旦自備界王拳,暗兼具心,隊員要求只要高血回就得,多暗神/獸既比較好,暗德同王子都得
呂布高倍多2秒,易卡心珠,但多轉珠技而且對增傷要求唔高,大轉珠已經夠高傷,但一樣少血,放血厚轉珠會好啲,魔羊暗天使

世界大戰
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/19/211811_565a7ab73eb7c5bb6376c963c7ebb0fc.jpg[/im][/url]
1203回

Btw好想要阿瑟

課到抽中為止
對光人有份執著

有雨柔 all-in阿瑟 順便睇下有無梅林落袋
新手留名 順便招fd子
77851700 掛緊娜歧

咩都黎d啦 咩都好缺下

新手求+

867549734 娜歧黨+1
求巴絲carry

兩個都加晒!求carry!頭先抽中左娜歧

世界大戰

有月讀既呂布勁好多

無月讀就殺蛋

世界大戰

有月讀既呂布勁好多

無月讀就殺蛋

暗北歐隊放唔放月讀好

睇關卡
但呂布泛用d
你隊員唔係太緊
(即係又要洗版 防技 界王拳 解鎖)
咪呂布hea左佢算囉 多2秒
但係如果果關隊員咬到好死 而中間又要界王拳咪撒旦 節省左艾德個位
2隻都有但用呂布多d
新手留名 順便招fd子
77851700 掛緊娜歧

咩都黎d啦 咩都好缺下

新手求+

867549734 娜歧黨+1
求巴絲carry

兩個都加晒!求carry!頭先抽中左娜歧

歡迎使用 唔好嚴我隻那歧得技7就好 努力升緊
128189160 重玩無耐 招那岐/切西瓜/亞伯汗 乜柒都好
146857529長掛那歧
咩都+++++
仲buff三藏,古幣封印準備復刻三藏
有冇人開公會打上百大
如果有請380317834+++++
有冇人開公會打上百大

討伐百大有無興趣?
諗諗下新獨立抽卡得阿瑟勉強做到光人隊隊長

但實際上阿瑟同梅林都係放三藏隊先最合適

暗個隻直情擺暗隊做隊員算數

今次啲大獎

今次啲大獎

all in 古幣封印抽三藏

今次啲大獎

我唔會咁放,因為三藏變化唔大,義經白龍光主/機偶白龍光埃已經係最易配同最實用
我會要光主多過阿瑟,梅林追打係好但三圍唔靚,所以冇合體既三藏先岩玩
阿瑟做隊長/普通光人隊員都好既,其實只係強化版既何然,一齊開既話應該幾好
隊長技就唔算突出,得30%,六組珠先等如兩組唔夠,開光主/食天降先有睇頭,或者配埋遊俠王變八封技

今次啲大獎

我唔會咁放,因為三藏變化唔大,義經白龍光主/機偶白龍光埃已經係最易配同最實用
我會要光主多過阿瑟,梅林追打係好但三圍唔靚,所以冇合體既三藏先岩玩
阿瑟做隊長/普通光人隊員都好既,其實只係強化版既何然,一齊開既話應該幾好
隊長技就唔算突出,得30%,六組珠先等如兩組唔夠,開光主/食天降先有睇頭,或者配埋遊俠王變八封技

梅林我係覺得佢源義經未合體時谷多啲回覆力 6CD 2倍都算唔錯了(打暗仲要2.5倍)

三藏若果常駐光不死合體同白龍既話 , 唔會太怕三圍不足問題。

因為我無光埃所以多數擺光北遺 , 都係轉屬增傷用 , 阿瑟偏功能性都可以取代佢。
係咪冇乜人好似我咁放摩斯落三藏到
有冇人開公會打上百大

討伐百大有無興趣?

你有公會係百大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞