[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
為免中伏、建議使用本帖之會員以M高登瀏覽及避免引用他人張貼之圖片、以獲得一個良好的瀏覽體驗。

開Post懶人包 1001請盡快依照doc分頁方式分頁開Post(不包括時限性活動)

https://docs.google.com/document/d/1ELB2j47YIibP1hgCohwM0-93FeSeympcizvThDYgnA/edit?usp=sharing

神魔之塔高登公會 : HKGolden

公會編號 : 3930

資料整理excel(巴打絲打好友互加)[已更新]

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J0cPXe6nq4iGNs9imqUmWfVIrmU2BSlWA1QhFjhJ7J0/edit#gid=0

神魔台專用Icon/Gif列表

https://docs.google.com/document/d/1o5-fPJScZJRKG0i41TE1oD8jad3Dy0yS-qEDZG2ssSc

引用圖片 請用url或刪去img

合作唔該

請所有新手注意,有問題既話睇左第一頁既資料先,如果冇提供先再問,唔好睇都未睇就問問問,做開口黨。

10.0版建議首抽

整d濕鳩關同廢隊俾人打,仲要地精可以三隻cd1,送肥料當人乞衣
加百列有無用
屌你老母史奈達
整d濕鳩關同廢隊俾人打,仲要地精可以三隻cd1,送肥料當人乞衣

冇乜所謂喇,過晒都係得1粒石同7隻大肥,打黎都蝕

如果有大鳥我會打到嘔血,依家慳番唔洗打仲好

40抽, 另外加冇既水巴同向日葵

十抽 ok
有無人課金抽唐僧
十幾抽全部垃圾

十抽 ok

咁都ok
有無人課金抽唐僧

仲課???

下版又打臉

十抽 ok

咁都ok

OK伏
TO 4仔

FROM HKG:

另外我加左高登公會

但我見寫住150LV以上先入到
有無人課金抽唐僧

仲課???

下版又打臉

忍唔住失心瘋禁左幾下,見公會有人幾抽中黑金

十抽 ok

咁都ok

好明顯已經伏到痴左線啦

十線唔中新黑金都ok

我屌你老母十張全重覆

十張都係垃圾卡

你話重覆張勁卡無咁嬲
嬲撚到我即刻換左500靈魂

不過btw 新黑金其實真係唔勁 強度連隋天都稱唔上 唔係油王真係唔洗搏

不過btw 新黑金其實真係唔勁 強度連隋天都稱唔上 唔係油王真係唔洗搏

其實唔太勁
佢只不過係左4種族版路西法 攻回相同
咁我不如用路西法仲好
天竺是不是限時???

我d天竺呢

其實唔太勁
咁我不如用路西法仲好

三藏玩高三圍,可以放義經合體,變相真係每隻4600攻1100回,等如雙路,而且唔怕消除重置,5500回搭兩倍回,溢血都打到幾十萬,攻係唔夠三路高,但穩好多

其實唔太勁
咁我不如用路西法仲好

三藏玩高三圍,可以放義經合體,變相真係每隻4600攻1100回,等如雙路,而且唔怕消除重置,5500回搭兩倍回,溢血都打到幾十萬,攻係唔夠三路高,但穩好多

788 小西灣 - 中環港澳碼頭

其實唔太勁
咁我不如用路西法仲好

無同源=垃圾

其實唔太勁
咁我不如用路西法仲好

788 小西灣 - 中環港澳碼頭

都話左今次只係俾無中國神班人抽黎攝牙啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞