[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike

咁又唔係既,雖然限左係獸2倍,但除此之外冇問題
三圍係好左
1.5全隊,但其實要增傷都唔會放佢啦,同埋要禁消心,唔實際
效果其間會cd 同唔會cd 好大影響
除左獸隊本身都冇人用佢啦

潛解技同冇潛解技可以共存🙃

屌佢老母佢招主動技潛解左之後限左三色
我無睇清楚 用左50匙打左素材潛佢
大大個伏 屌你老母曾建中

有幾可會轉唔到3色

我諗住可以做光獸隊隊長
屌佢老母兩招技廢晒

轉3色唔關你配隊事㗎⋯
你版面有幾可少過3色

三屬攻擊wor

D key多到唔知做乜 是但啦
企鵝解唔解放都一樣,唔解放 3.5倍x1.5常駐x隊友解放企鵝5倍=26.25

唯一分別咪係開常駐增傷先26倍,頭尾解放企鵝已經25倍,另外解放左既常駐增傷淨係for獸隊,解放左係唔洗綁熊貓,同主要玩雜色隊,而且常駐兩倍會一直減cd,要一直唔首消心先26倍,同怕附加消除,又要一直開技將心珠轉走咪仲麻煩,結論:解放左勁好多,組純色幾乎無分別,組雜色就好用好多,永不卡珠,純色就算練兩張企鵝都係開到一隻,完全俾雜色屌打
做乜9

叫wayne收我
我唔話佢條女係雞咁ok未

唔收

關你撚事呀?
你都唔係會長
企鵝係成個系列最不應該潛解

咁又唔係既,雖然限左係獸2倍,但除此之外冇問題
三圍係好左
1.5全隊,但其實要增傷都唔會放佢啦,同埋要禁消心,唔實際
效果其間會cd 同唔會cd 好大影響
除左獸隊本身都冇人用佢啦

+1 屌好心出caution字眼啦

成招技唔撚同哂

有幾可會轉唔到3色

我諗住可以做光獸隊隊長
屌佢老母兩招技廢晒

轉3色唔關你配隊事㗎⋯
你版面有幾可少過3色

三屬攻擊wor

唔關key事 係成張卡廢左😂

有幾可會轉唔到3色

我諗住可以做光獸隊隊長
屌佢老母兩招技廢晒

轉3色唔關你配隊事㗎⋯
你版面有幾可少過3色

三屬攻擊wor

唔關key事 係成張卡廢左😂

勁都冇用啦 過多陣都冇人會用
做乜9

叫wayne收我
我唔話佢條女係雞咁ok未

唔收

關你撚事呀?
你都唔係會長

陰公豬 乞衣咁

試左呢隊,常駐200倍攻,天照?

企鵝同火德可以一直開,cd會一直冷卻,基本上唔怕附加消除,單開企鵝+火德,單張起碼3~4百萬,上面企鵝只食到自身同火德增傷,打5百萬,獅子食埋水精獸+自身界王拳打一億六千萬,無龍刻,單邊配水德魯伊已經無限回血,傷害好足夠,可以磨可以爆發,又可以配鈴子/哈沙,配企鵝就兩隻輪流開,唔洗理附加消除,基本上雜色隊就綁光火德魯伊,另外兩個位睇關卡可以放控場、解版、或者功能卡,好撚勁

ps:水精獸1lv ,獅子80lv左右
競技場太易玩死純德魯伊隊
心珠盾大拼圖盾附加消除7粒消珠盾
屌睇撚完暗源魔昇華故事,原來係公廁黎以後改名叫莫公廁
屌睇撚完暗源魔昇華故事,原來係公廁黎以後改名叫莫公廁

啱啱回鍋
完全唔知值唔值得再玩
求健檢

舊卡全部廢架del得架啦

而家新set卡都廢廢地

不過是但中到3大獎其中一隻都已屌打😂
刷首抽好過

on9大拼圖 唔識排珠技過唔到
啱啱回鍋
完全唔知值唔值得再玩
求健檢

而家新set卡都廢廢地

多謝你答我
btw邊3大獎?
其實集中練呂布同月讀好唔好
定再抽其他卡先

你講緊新果隻呂布定你幅圖入面果隻先?
啱啱回鍋
完全唔知值唔值得再玩
求健檢
[img]https://holland.pk/b4hdk6iy[/im]
[img]https://holland.pk/ipgu29ft[/ig]
[img]https://holland.pk/9ortkzes[/ig]
[img]https://holland.pk/1bpu0di9[/im]

而家新set卡都廢廢地

多謝你答我
btw邊3大獎?
其實集中練呂布同月讀好唔好
定再抽其他卡先

你講緊新果隻呂布定你幅圖入面果隻先?

我都望左下
係想玩既咪課一下揀水/暗既卡
有月讀已經可以好快起手
點睇我到而家都未抽過天照
點睇我到而家都未抽過天照

你樣衰
今日送個抽中左月讀,玩左咁耐第一次送既卡出稀有

但本身已經有

打戰神又要食到戰力加成,我擺那岐 那岐 熊貓 新主角 稻荷,那岐本身會底行轉木同心,開埋主角都好易卡珠,開左熊貓會好好多,遇到附加消除再開過熊貓都冇乜所謂

上到傳奇都係用番關公,擺水德 新主角 須助 加具土

打戰神又要食到戰力加成,我擺那岐 那岐 熊貓 新主角 稻荷,那岐本身會底行轉木同心,開埋主角都好易卡珠,開左熊貓會好好多,遇到附加消除再開過熊貓都冇乜所謂

上到傳奇都係用番關公,擺水德 新主角 須助 加具土

漏左隻木屬,無心盾須助換熊貓,有就換那岐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞