[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
以前小妹正好多

而家小妹

以前小妹正好多

做咩成個痴漢咁

利申係幾靚既
屌解 梅林係rare 唔識用
好彩記得那歧首消禁木個轉法
1take過咗
今次隻地獄級係for咩隊用?

那歧

表面咪那岐隊,穩食底行2倍
但兼具效益唔高,仲撞埋那岐招主動技,只適合分開爆發
相容性高既隊長技除左那岐冇乜話邊隻,但主動技就都襯木埃既,食底行2倍加兼具,理想係底行木珠上排少木珠
最後一個用途就木魔隊/鐵扇隊,兼具效益高,但2倍要靠手轉
感謝兩位巴打解答
得罪講句 唔識用既人先覺得亞瑟廢

做咩過左黎

BTW AGGER

做咩過左黎

BTW AGGER

廢唔廢就睇人啦,但佢既敗筆點係收入與支出不相符
作為第一張一出版就已經畀人打入冷宮既大獎卡,佢既賣點係:
限色限種族而冇加成,曹操都有兩種保命buff啦,你限光人一招都唔畀,下場咪好似隻水妖咁,以依家既關,全光人冇合體得萬5到7血,好睇唔好洗
倍率睇面色,畀你洗盡全版10c,得一兩粒光珠畀你既話,真係慘過玩希神,冇隱定性係依家好難生存
選擇有限而且唔全面,解盾技除左主角搵唔到另一隻,解版既得影相機

你話佢廢稱唔上,平砍百萬唔難,但都係睇運,爆發過億唔難,雨柔油王阿瑟戰場主角全開,但都係敗在收入與支出不相稱

做咩過左黎

BTW AGGER

廢唔廢就睇人啦,但佢既敗筆點係收入與支出不相符
作為第一張一出版就已經畀人打入冷宮既大獎卡,佢既賣點係:
限色限種族而冇加成,曹操都有兩種保命buff啦,你限光人一招都唔畀,下場咪好似隻水妖咁,以依家既關,全光人冇合體得萬5到7血,好睇唔好洗
倍率睇面色,畀你洗盡全版10c,得一兩粒光珠畀你既話,真係慘過玩希神,冇隱定性係依家好難生存
選擇有限而且唔全面,解盾技除左主角搵唔到另一隻,解版既得影相機

你話佢廢稱唔上,平砍百萬唔難,但都係睇運,爆發過億唔難,雨柔油王阿瑟戰場主角全開,但都係敗在收入與支出不相稱

但水妖唔係RARE囉... R隻來玩下無傷大雅

所以咪係個期望值既問題,昔拉擺明做地雷冇人會理,但你做一隻中等偏上既做大獎就令人失望,所以先嘈到拆天

所以咪係個期望值既問題,昔拉擺明做地雷冇人會理,但你做一隻中等偏上既做大獎就令人失望,所以先嘈到拆天

中左梅林 俾隻副隊長我做乜春
雖然個人幾鐘意 卡面
個新輪迴玩9人,打到200層仲可以繼續

差埋藍狗就團圓
個新輪迴玩9人,打到200層仲可以繼續

打到4001有小妹
老實講 隻野真係廢 加埋雨柔都係廢。全隊平砍總傷害百幾萬接近兩百萬..地猴級啲小怪都打唔死
今日唐僧終於可以飛起易經換做太公
老實講 隻野真係廢 加埋雨柔都係廢。全隊平砍總傷害百幾萬接近兩百萬..地猴級啲小怪都打唔死

雨油=屎
好彩有神卡太公先解到成就

一日我限定,合體都慳番

打錯,一日限定,合體都慳番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞