[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
除左暗雙技之外全部都廢

係咪做隊員一線
隊長麻麻

雜色隊長技無兼具已經唔洗諗😂

暗雙技競技場一線 其他就不了 寧願用關羽 那歧 切西亞 三藏 北歐

呢隊討伐真係on9

本身倍攻已經唔低..仲4招常駐 又cd短

水德用黎解強盾/5屬

仲要多血 /唔洗靠心珠回痴線😂
最正係火光德招技唔係放自身 ,遇附加消除重置 都唔怕cd重置 😂
唔玩都唔知屈到咁 圓桌收皮啦
PAD已經成為重課game
PAD已經成為重課game

Terry戰勝歸來
乜仲有人玩
岩岩睇巴哈,梅林可以配水巫一齊用,全隊一樣0回可以追打吸血 算係另一個大用途
放水光隊
孫權 白龍 梅林 水巫 姬氏 尖喬
新式追打隊

上過幾次,有討伐就衝

我都想入
啱啱玩返
依家個公會好廢

公會編號1008,加左比個名黎

你個公會上左百大

上過幾次囉,做咩?

可唔可以加入

加左俾名我,我地已經衝緊

今晚入黎 名係最愛娜璉

公會編號1008,加左比個名黎

你個公會上左百大

上過幾次囉,做咩?

可唔可以加入

今晚入黎 名係最愛娜璉

想入 但而家退會小左一日打

記得攞哂d獎賞先好走
有冇公會容納新手
岩岩睇巴哈,梅林可以配水巫一齊用,全隊一樣0回可以追打吸血 算係另一個大用途
放水光隊
新式追打隊

所以有人特登玩窮神隊配梅林 咁就唔洗綁死水巫入隊

我三藏隊都係偏向擺光北遺 始終雙技

梅林真係坐下板凳算
蘭斯真係大獎 擺響任何暗隊入面都係一線

唔用呂布轉用洛基開埋錢夫人同蘭斯

完全係恰住眼訓轉珠
放水光隊
新式追打隊

梅林真係坐下板凳算

千二回唔係唔要呀
同埋本身一千攻都冇,唔開水巫同少一隻冇分別
放水光隊
新式追打隊

梅林真係坐下板凳算

千二回唔係唔要呀

有鳩用咩梅林配水巫 唔好呃自己啦呢d玩樂隊
依家希臘隊 北歐隊係咪垃圾?

平攻不過百萬都係廢的

上過幾次囉,做咩?

可唔可以加入

今晚入黎 名係最愛娜璉

想入 但而家退會小左一日打

記得攞哂d獎賞先好走

而家個公會都唔係好打

咁快d走啦,我即刻收你
放水光隊
新式追打隊

梅林真係坐下板凳算

千二回唔係唔要呀

有鳩用咩梅林配水巫 唔好呃自己啦呢d玩樂隊

打機唔玩樂有咩做
放水光隊
新式追打隊

梅林真係坐下板凳算

千二回唔係唔要呀

一合體左 光不死回仲高過佢

平攻不過百萬都係廢的

想當年課左勁多錢抽野 成隻game依家都變哂

平攻不過百萬都係廢的

想當年課左勁多錢抽野 成隻game依家都變哂

所有仲賺到錢既game都係咁架啦 好啲既operator咪仲肯加強舊個隻 想坑你錢一定係咁出新去取代舊個啲

當然會keep住優化同update等你遊戲體驗感更加好
存放完素材
個背包即刻多左202個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞