[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
除咗蘭斯梅林亞瑟 仲有邊隻好用其實 送嘅一抽中火嗰條女

火個隻女先正 5c keep住2倍 間接多隻火巫雖然持續效果響左上角

玩木隊中左想要既高文
那岐 高文 木巫 楊戩 木主
on9 8抽 中5隻火果張垃圾

不過有梅林
屌?
競技場上個星期戰神2
今個星期變返銅3

改版不嬲會重置 接實啦

火個隻女先正 5c keep住2倍 間接多隻火巫雖然持續效果響左上角

你都啱 遲啲升滿佢擺入切西瓜隊
送一抽中火女 三抽中兩隻男木人 一隻梅林 但無三藏 都唔知入到乜隊...
想要蘭斯

玩木隊中左想要既高文
那岐 高文 木巫 楊戩 木主

好用嗎 但我冇木巫
有冇人開公會打上百大
如果有請380317834+++++

討伐百大有無興趣?

你有公會係百大?

上過幾次,有討伐就衝

我都想入
啱啱玩返
依家個公會好廢

公會編號1008,加左比個名黎
屌?
競技場上個星期戰神2
今個星期變返銅3

改版不嬲會重置 接實啦

Sorry
啱啱依兩個禮拜先玩返

所以我諗緊咁努力練火北遺做咩 練極都仲係十幾個cd

不如擺新個隻同火巫落切西亞度
星期6隻地獄打唔贏 是咪好7
用開果d 隊都係輸死
又無宇文拓
星期6隻地獄打唔贏 是咪好7
用開果d 隊都係輸死
又無宇文拓

地獄級從來都係量力而為

自己覺得需要咪打

我都係近呢兩年逼自己破哂啲成就咁玩

我無黑金火妍 練爆咗隻擺入去 加埋火巫天降好爽
不過而家咁多戇鳩技能關卡 擺兩隻增傷 解盾/版面能力好似又會低咗 好難取捨咁

轉自巴哈

大家想像下加埋黑金火研希 四個常駐都響火隊!!!!!! (雖然溢傷到2046)

我無黑金火妍 練爆咗隻擺入去 加埋火巫天降好爽
不過而家咁多戇鳩技能關卡 擺兩隻增傷 解盾/版面能力好似又會低咗 好難取捨咁

正常關卡其實火巫/火北遺是旦一隻火常駐夠哂數

得閒就附加消除重置 屌
蘭斯
貝德
梅林

高文(送既)

有冇大獎

送既中高文+1 好似系木人 放那歧隊有冇前途

3木人增傷,木巫佔左一個,淨返一個要高攻,依家隻木副本岩用0.3x20x3=18倍
其餘既木人都諗唔到咩有突出

原來咁勁嫁
蘭斯
貝德
梅林

高文(送既)

有冇大獎

3木人增傷,木巫佔左一個,淨返一個要高攻,依家隻木副本岩用0.3x20x3=18倍

原來咁勁嫁

平民啲咁計
那岐 木巫 機械少女 高文 瑰洱
平均都係1400攻左右,開少女加高文=(6+4+18)/6=4.67倍增傷
雖然兩招先有4.5倍算低,但平民易用易有易升技算係咁
蘭斯
貝德
梅林

高文(送既)

有冇大獎

原來咁勁嫁

平民啲咁計
平均都係1400攻左右,開少女加高文=(6+4+18)/6=4.67倍增傷

冇瑰洱
擺楊戩定木主好
蘭斯
貝德
梅林

高文(送既)

有冇大獎

原來咁勁嫁

平民啲咁計

冇瑰洱
擺楊戩定木主好

木主,增傷解盾保命都好
其實數漏,仲有木機偶合體岩用既,底攻2倍加4*3倍,比上面高倍好多,但木機偶難抽難升技,所以唔平民
睇佢啲小提示話可以按其他張啲素材怪存入去素材box,但搵極都搵唔到點存
睇佢啲小提示話可以按其他張啲素材怪存入去素材box,但搵極都搵唔到點存

聽日中午十二點先實裝。更新有寫。
呢set卡最好用都係暗,基本上當佢係暗巫黎用就得,亞瑟

https://youtu.be/aZq-WTTHMGc

抽到暗收工
呢set卡最好用都係暗,基本上當佢係暗巫黎用就得,亞瑟

https://youtu.be/aZq-WTTHMGc

抽到暗收工

大獎

我都係想抽到暗就收手
唔好比亞瑟我
有冇人開公會打上百大
如果有請380317834+++++

討伐百大有無興趣?

你有公會係百大?

上過幾次,有討伐就衝

我都想入
啱啱玩返
依家個公會好廢

公會編號1008,加左比個名黎

你個公會上左百大
舊玩家重新入坑求fd子
長掛各類木神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞