[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
別西卜又被打臉

嬲撚到我即刻換左500靈魂

不過btw 新黑金其實真係唔勁 強度連隋天都稱唔上 唔係油王真係唔洗搏

其實唔太勁
佢只不過係左4種族版路西法 攻回相同
咁我不如用路西法仲好

三藏玩高三圍,可以放義經合體,變相真係每隻4600攻1100回,等如雙路,而且唔怕消除重置,5500回搭兩倍回,溢血都打到幾十萬,攻係唔夠三路高,但穩好多

788 小西灣 - 中環港澳碼頭

三藏玩高三圍,可以放義經合體,變相真係每隻4600攻1100回,等如雙路,而且唔怕消除重置,5500回搭兩倍回,溢血都打到幾十萬,攻係唔夠三路高,但穩好多

真心有無人788左
垃圾game又死ser
玩過三藏,三路一毛,不了

真心有無人788左

已經無左788好耐

北歐神完勝唐僧啦

北歐神完勝唐僧啦

除左血厚,其實唔好得幾多

北歐神完勝唐僧啦

Cannot agree more
三藏畫得幾靚 好想要
三藏畫得幾靚 好想要

北歐神完勝唐僧啦

如果係光呢

如果係光呢

別西/三藏我覺得係最好
講咩都假 除左切西以外都係垃圾

唐三 3圍高?回復高?

你有無試過打%盾卡心珠啊? 俾你無限回復力無心珠有屁用

再黎

唐三 倍攻同化高攻?

盤面弱化 灰化珠 俾你高攻有蛋毛用?

如果係光呢

別西/三藏我覺得係最好

別西比較萬用,正常通關又得速刷又得,聯賽修羅場可以1c秒怪,其他隊全部唔得,三藏隊而家係勁,簡單黎講就係倍率好高既光強權(光屬亞伯汗),光巴係穩定輸出,三藏有時都係要睇天降,但應該最容易上手,而家真係無話邊個打臉邊個,差唔多咁勁,光巴一定係無限輪迴90層(應該係史上最難關卡)通關率最高既隊伍,而別西基本上一定會加強,等解放

如果係光呢

別西/三藏我覺得係最好

別西比較萬用,正常通關又得速刷又得,聯賽修羅場可以1c秒怪,其他隊全部唔得,三藏隊而家係勁,簡單黎講就係倍率好高既光強權(光屬亞伯汗),光巴係穩定輸出,三藏有時都係要睇天降,但應該最容易上手,而家真係無話邊個打臉邊個,差唔多咁勁,光巴一定係無限輪迴90層(應該係史上最難關卡)通關率最高既隊伍,而別西基本上一定會加強,等解放

希臘呢

如果係光呢

別西/三藏我覺得係最好

希臘呢

要睇運氣睇天降既隊,俾盡都係二線

希臘呢

關羽隊算唔算
講咩都假 除左切西以外都係垃圾

唐三 3圍高?回復高?

你有無試過打%盾卡心珠啊? 俾你無限回復力無心珠有屁用

再黎

唐三 倍攻同化高攻?

盤面弱化 灰化珠 俾你高攻有蛋毛用?

專登講洗版解既盾有咩意義
白龍光埃一樣派得上用場
三藏綁定義經合體,控場加轉心打%盾仲穩啦

希臘呢

關羽隊算唔算

關羽好勁,倍率高過同源,唔天降一樣高傷害,水火木乜野卡都可以擺,唔睇屬性的話淨係呢樣已經贏曬所有一線隊,唯一缺點只係難儲技,但我唔太鐘意玩天降隊,太拖時間

關羽都唔知有無用超過十次,除左競技場有加乘先會玩下

白龍招技唔開都冇所謂,換做光埃仲食多2倍幾
咁樣都打四億,換埋光埃十億,溢傷冇難度
回29萬血,普通溢補盾都唔難過
二萬血算係咁,如果轉用光機偶合體有近二萬五血

比起光北歐
攻就差唔多 4.5加掉珠率,但強化加成點都唔夠共嗚勁,所以三藏會好啲
血就光北再高少少
回既話三藏放白龍光埃都一樣咁高回,北歐就唔得,而且三藏有主動技再倍回,比北歐好

同埋北歐屎忽太大,三藏細好多

別西除左多兩秒之外,血回都差過上面兩隊,係玩制服六封先夠高攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞