[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike

有邊幾隻可以用下? 剛玩返

右上水古希 同埋 第二行中間既木源魔

水古希比較易轉珠 會用得舒服啲 基本上無斷珠問題

木源魔一定唔會斷珠 打出傷害夠你打到去到七封甚至八封架啦

右上水古希 同埋 第二行中間既木源魔

水古希比較易轉珠 會用得舒服啲 基本上無斷珠問題

木源魔一定唔會斷珠 打出傷害夠你打到去到七封甚至八封架啦

唔該哂!
200lv 求工會

1008,衝緊百大

加左喇

啱啱先退要聽日先+到 SOR

加左比名我

ok

chris yl

我係咪已經加左你?

yes
點睇光酒解放少左18血

網上睇到
六蟹隊

有冇公會收人 台仔好難頂
大器早成個關卡
200lv 求工會

1008,衝緊百大

加左喇

加左比名我

ok

chris yl

名:ToToKingsMan 236lv

1008,衝緊百大

加左喇

加左比名我

ok

chris yl

名:ToToKingsMan 236lv

見唔到你喎
大器早成個關卡

正 食緊石刷

洛基要擺雙奧丁 , 蘭斯同暗酒神起碼要460LV既空間先夠

全力升LV
大器早成個關卡

正 食緊石刷

全力升LV

你依家幾LV
大器早成個關卡

正 食緊石刷

全力升LV

你依家幾LV

41X
大器早成個關卡

正 食緊石刷

全力升LV

你依家幾LV

41X

要升4x lv
大器早成個關卡

正 食緊石刷

全力升LV

你依家幾LV

41X

要升4x lv

百幾粒石應該升到掛 諗緊留唔留石

良心本抵比佢回收石頭 又無野想抽
大器早成個關卡

正 食緊石刷

全力升LV

你依家幾LV

41X

要升4x lv

百幾粒石應該升到掛 諗緊留唔留石

良心本抵比佢回收石頭 又無野想抽

啱啱玩番可以點執?
樓上好難搞 幾個屬都係得希臘神

暗源魔都係唔值得投資既 奧丁又無異轉。。

如果我重玩,咩首抽會好d? 唔該巴打

如果我重玩,咩首抽會好d? 唔該巴打

其實你呢個帳有石既話可以玩落去 一有石就抽 睇下抽唔抽到有用隊長

何況你有萬能隊員巫女

重練卡都幾辛苦

如果重玩我建議係揀容易轉珠既隊長去落手

當然唔會係一線隊了 但頭七封應該玩得叫舒服

以上轉自巴哈

三色源魔永不斷珠 基本上加埋同屬巫女就一路碾

水/暗古希L消易用高combo,我逢水暗古希一定擺木巫增加平砍傷害既,都用得舒服
Btw想當年暗希臘神起家 北歐都係得2倍倍率(定2.5?)奧丁副本都更加未出未出 連一封王副本都未有

玩到破埋六封先齊暗狗魔羊叫組到一隊暗隊 好辛苦
爆key果陣你地打咩多 潛解素材定大雞

潛解素材無死 同埋我大鳥太多

潛解素材無死 同埋我大鳥太多

大鳥太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞