[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
召喚師升級後體力不但可以完全回復,升級前未使用的體力更可以添加到飽滿的體力計之上(體力溢滿)

隊伍欄上限還將提升至 20 隊

終於吱到牙膏出黎

吱牙膏
召喚師升級後體力不但可以完全回復,升級前未使用的體力更可以添加到飽滿的體力計之上(體力溢滿)

隊伍欄上限還將提升至 20 隊

終於吱到牙膏出黎

台仔之前 : 吃石溢體已經很佛心 免費的升等也想溢體 ? 屁孩不知足嘈糖吃喔 /你懂制遊戲嗎
天照:
配隻cd10 狂戰係幾好,入場自備兩倍
但cd10 既狂戰只有昇華4技8,昇華2技10,0昇華技12,麻煩
配cd 6既愛德華/許願燈,第7rd 就有大爆發,前一Rd 用埋龍刻濾珠就超大爆發
配異轉北歐就第8rd 可以開技爆

刷冇腦地獄就岩用

30粒種族珠先得2.1倍,真係廢到⋯除左打隱身/先攻盾開技空轉免死之外,諗唔到點解要用,如果可以用黎解鎖定珠就另計
官方條片黑帝cd10
即係下版會改圍城cd 12> 10!?
官方條片黑帝cd10

磨擦力
官方條片黑帝cd10

圍城cd10都無用啦,都係太長,進場即刻跳技都無用,前面全部小怪黎,唔太需要爆發,天照倍率邊可能下下達到最大倍率,圍城1c都係俾你無腦一回合,一般情況傷害都係低過切西亞/黑火妍,天照/火巫/黑火妍/,另外兩張放火或雜色神族,但都係覺得純色好d,基本上就同切西亞/黑火妍差唔多咁樣組,但天照應該係最穩,進場已經跳技,可以一回合不死,無限輪迴重開的話應該可以打到好後,開龍刻濾半版火珠,下一回合都可以爆發,暫時覺得麻麻地
官方條片黑帝cd10

圍城cd10都無用啦,都係太長,進場即刻跳技都無用,前面全部小怪黎,唔太需要爆發,天照倍率邊可能下下達到最大倍率,圍城1c都係俾你無腦一回合,一般情況傷害都係低過切西亞/黑火妍,天照/火巫/黑火妍/,另外兩張放火或雜色神族,但都係覺得純色好d,基本上就同切西亞/黑火妍差唔多咁樣組,但天照應該係最穩,進場已經跳技,可以一回合不死,無限輪迴重開的話應該可以打到好後,開龍刻濾半版火珠,下一回合都可以爆發,暫時覺得麻麻地

所以咪用貓頭鷹做示範,要第一關秒人,如果唔係根本冇特別價值
不如出招技:直接擊殺當前所有敵人 算啦
變到pnd 玩法,放4黑帝,拉拉拉拉完場
全板任擺15秒先爆得80萬
拖4色主先得萬5血 隊伍技能淨係回復力1.5倍 唔加攻加血 邊個諗隻垃圾出黎
拖4色主先得萬5血 隊伍技能淨係回復力1.5倍 唔加攻加血 邊個諗隻垃圾出黎

當開圖鑑同拎粒石既者呢d垃圾卡

無端端多隻光主出黎真係心諗做乜鳩

又唔係有任何特色 on99咁又係多3行
變到pnd 玩法,放4黑帝,拉拉拉拉完場

整關地獄,一入場打水木暗三十珠盾,天照即時多人要😚
大和系列邊張大獎
大和系列邊張大獎

月讀天照那歧,下下星期有up

想佢快啲出八封

升爆左 可以放係光人類隊啊

中規中矩啦

想佢快啲出八封

冇原因要升多隻主
除左cd7 好少少,但少左加攻

想佢快啲出八封

冇原因要升多隻主
除左cd7 好少少,但少左加攻

加攻加幾多倍???
辣殺
俾新手用only
辣殺

本身隻驚都係
辣殺

本身隻驚都係

死好命食住台仔條水
執未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞