[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
火 5combo 2倍係天照專武啊

1入場即常駐
btw 源龍真係執柒左佢啦

除左暗源之外其他就同狂魔招毒撚k大絕一樣

存在黎唔知做乜春

垃圾技 cd長 仲要無得食小怪升技

睇到都忟

4c秒王
玩藍絲隊 主力輸出一定係開左技果隻藍絲架啦
中間放增傷 放轉暗珠其實都夠做
sorry新手無知一問,剛進化了撒旦,但見佢又有咩隊伍技能又咩隊長技會唔同左,係咩一回事同要點做先用到?打左一關都唔見可以好似佢咁講咁用,sorry for1999
sorry新手無知一問,剛進化了撒旦,但見佢又有咩隊伍技能又咩隊長技會唔同左,係咩一回事同要點做先用到?打左一關都唔見可以好似佢咁講咁用,sorry for1999

撒旦做雙隊長先有隊伍技
暗兼具心
每rd 計完天降會消晒所有心
一如所料,德魯依獸隊討伐戰play all
一如所料,德魯依獸隊討伐戰play all

今次好少附加消除,德魯伊進場暫時最快0%推到60%(挑戰)
屌你 尋日個登入一抽送左梅林

今日儲月禮包順便儲六送一抽 中左蘭斯 咁我唔追阿瑟嚕
有無撒旦既朋友可以add我呀?
有冇人開公會打上百大
如果有請380317834+++++

討伐百大有無興趣?

你有公會係百大?

上過幾次,有討伐就衝

我都想入
啱啱玩返
依家個公會好廢

公會編號1008,加左比個名黎

你個公會上左百大

上過幾次囉,做咩?
mh今次連新卡試炮關卡都唔敢開

亞瑟咁一般,開左關驚冇人抽

睇個台灣肥仔用亞瑟打九封 已經用埋雨柔

屌 啲仲要已經炸>5光珠前提之下 平砍9C都係兩百萬多啲

真係幾失望下

真係幾失望下

亞瑟都係做隊員算

真係幾失望下

亞瑟都係做隊員算

呢個大獎真係典型既「抽左當BONUS 唔抽無損失」系列

真係幾失望下

亞瑟都係做隊員算

可能mh百屌成材有後續卡補強

真係幾失望下

亞瑟都係做隊員算

比月讀天照更低一級
如果係兼具25%頭尾50%既話都可能有啲睇頭

放斑點狗/櫛名都buff 到少少,但始終光人已經血唔高,攻又唔高既話磨又唔得輾又唔得
墮天隻光人都25倍,宇文都無條件20.25加降珠,今次大獎先得9倍機率性18倍,兼具效益太低仲消我光珠
開埋技都唔夠高攻

討伐百大有無興趣?

你有公會係百大?

上過幾次,有討伐就衝

我都想入
啱啱玩返
依家個公會好廢

你個公會上左百大

上過幾次囉,做咩?

可唔可以加入
曾建中d打手又黎汪汪

你有公會係百大?

上過幾次,有討伐就衝

我都想入
啱啱玩返
依家個公會好廢

你個公會上左百大

上過幾次囉,做咩?

可唔可以加入

加左俾名我,我地已經衝緊

真係幾失望下

亞瑟都係做隊員算

比月讀天照更低一級
如果係兼具25%頭尾50%既話都可能有啲睇頭

放斑點狗/櫛名都buff 到少少,但始終光人已經血唔高,攻又唔高既話磨又唔得輾又唔得
墮天隻光人都25倍,宇文都無條件20.25加降珠,今次大獎先得9倍機率性18倍,兼具效益太低仲消我光珠
開埋技都唔夠高攻

個人建議既然你炸走哂主珠 不如起碼60/70%兼具先合理啦

呢個大獎都係做番三藏隊員算吧啦
史奈達肯定去左mh做
中撚哂大獎屌你老母你條女做雞
除左暗雙技之外全部都廢
除左暗雙技之外全部都廢

係咪做隊員一線
隊長麻麻
除左暗雙技之外全部都廢

係咪做隊員一線
隊長麻麻

雜色隊長技無兼具已經唔洗諗😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞