[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (4) 食人花預計2月出

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
一開波衝過去打黃色舊野先,打佢兩下佢就死架啦
跟住勾人個舊野比佢勾到 我係無意中發現一邊狂轉磨菇制一邊狂跳定唔記得左狂撳攻擊就甩到身
再唔係佢準備勾你個時你行反方向唔好跳
我打左幾場咁樣得左
上雪拎北極熊 裝入最高戰力既攻擊魂 另一格就裝拳頭/下B強化 用DONKEY KONG 下B >B >B >B .基本已經可以清8成
仲有二成可以用拎暴風棍
好 我遲少少再試
我去隔離打Dr Willy果8隻金屬洛克人 打左3次就過左
呢關3星仲難過4星
加油 我係用卡比衝過去上B佢再下B佢 佢就死了
跟住個粒勾人野我見到佢飛埋黎我就即刻走
一定要打死射槍條輔助on9
然後一比人捉走就鳩轉搖杆
我用鐵人加噴火開場+狂打隻黃牛仔打爆佢
打爆之後都都仲要1V2

外國有高手已經癲到唔用命魂打到Final boss
只係靠技能樹
中幾招就死
點攞coin
但係手制chok波昇好辛苦
Japanese Gamers Have Figured Out How To Peek Under Peach’s Skirt Without Censorship In Super Smash Bros. Ultimate
https://nintendosoup.com/japanese-gamers-have-figured-out-how-to-peek-under-peachs-skirt-without-censorship-in-super-smash-bros-ultimate/
可以冇命魂
鬥反應鬥先讀
真係唔夠打咪燈火解
唔係常規戰刷咩
其實燈火都冇乜劇情
救咗人對白都冇句
本身班友都係啞狗黎架啦
一樣都係燈火慢慢解
反正一次解哂都練唔到咁多
不如試吓所有角色
同埋燈火解完出到外面都有得用
外面解左遲啲玩返燈火都係要解多次
櫻井建議玩家用LAN
利申未試ONLINE
平時刷挑戰者我覺得冇必要特登刷
反正打打下就會出
學D友咁係咁自殺仲撚悶
打下貼紙關打幾關就出一隻
偷跑嗰兩日係咁打電腦試角都出齊
瘋狂咁玩
其實上網打機,用 LAN 好基本
唔好同人講 wifi 好順呢d咁無知嘅說話
想問大亂鬥有冇得一機兩人連online同人玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞