[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (4) 食人花預計2月出

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
真任豚無理由唔知大亂鬥好嘢嘅
只係老任跳躍玩家多過真任豚好多

個故事mode 真係好正
聖地有zelda 式解迷
惡魔城有漏斗check point 同上落樓梯啲效果
街霸撘飛機
配埋bgm 同音效真係一路玩一路J
呢度只計日本本土
唔係 係第一條命唔可以死而已 建議用加農一次做哂兩個任 普通mode配雪拉比其實好易打
perfect 我就更加唔可能了
達茲還好
吉拉招360光環我唔識避
係咪3個stage 一條命過?
日本
首週
任天堂發行
Pokémon 打後嗰啲由Pokémon company 發行

原來係咁 就奇怪首周pkm日本都有200萬
原來係只計任天堂發行 thx
買mii衫真係好煩,成日要等佢推新既出黎
搞到依家有好幾件有衫又配唔到個頭
東鐵線
今次smash bro響日本成績算爆賣啦, 你睇之前幾隻既銷量
如果日本都咁掂歐美應該更加happy.
反而港台地區可能無想像咁好.
https://tw.appledaily.com/international/realtime/20181213/1482876/?utm_campaign=twad_social_apple.realtimenews&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post
日本同美國有童年回憶加成
細細個就聚係朋友屋企打大亂鬥
但係香港嘅童年回憶應該大部份都係PS
唉屌,成就版送個三個錘仔一開始唔知係咩求其dup浪費咗,
宜家有d成就好x難做
香港又真係唔輕64 gc嘅
呢個年代已經係PS玩晒

超任如果有會唔同好多
指64 gc個年代,任fans唔好誤會
咁香港依家都係ps玩曬,任記係追返d但都重有排追
賣左整橋嗰三兄弟spirit係咪以後都過唔到爛橋
仲有對綿羊識整
太好了,一開始玩冇為意
明白,謝謝
我那次真係靠運氣,佢跌左出街
我用下A屈左佢飛出街
隻game 好難玩
玩黎玩去都係好唔順手

最難係碌同跑 用蘑菇制整兩下先碌到好慢
有無快捷鍵?

Btw 琴日仲特登買左個pro制 但之後先發現原來好多高手都係買大亂鬥個專用制 仲要平一半
最後用狙杖射死佢
https://youtu.be/KMbn2U8c5Zw

我係試左10幾廿次 有一次佢自己跌左落街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞