[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (4) 食人花預計2月出

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
咁唔夠打,應該係命魂戰力問題
你柒夠未
問係咪香港人啫
邊隻字話佢大陸人啊
好過你條死on 9日日引戰搞屎棍先啦
仲好記得上年有人MHXX見我入房即quit囉
打召喚果d高攻d
輔助模型即係有時電腦啲幫手,例如炸彈人嗰啲
除左命魂,打4星係好睇你玩乜角
你係鍾意技術搭救既咪玩自己既愛將
想cheese左佢咪hyper armor Donkey Kong/hyper armor Ganondorf 輕輕鬆鬆
係某d特別d既4星任技術都救唔到既逼住要用特定角色
例如我卡左兩日既追殺Peach, 拎左卡比個隻騎士之後1 take過左
包5個
我都係扮工時間睇片純粹有人share條link,
入去見到寫比卡超波波球先問
鬼知佢有幾個up主咩
你個問題喺youtube打西沙就有答䅁啦
人地睇b站架咋
都話左「扮工時間」,喺公司電腦用老細個google acc留search record咩?
同埋大亂鬥post問大亂鬥野有咩問題
唔通上面有人問命魂效果我又叫人去google 咩
今集隻比卡超
好似有d勁
雖然metal knight 同bayonetta都唔差.....
其實西沙(疑似本人)上過嚟呢個post貼晒兩條教學片的youtube link囉
https://altema.jp/sumaburaswitch/saikyoranking
注意: 只係用嚟參考
今集角色強度好似變得好勁
ファルコ由最低tier一下變做最高tier
零食易打,但SP點數難得到
暫時有3隻4星 lv 99,其中2隻係3星超化
但已經食到無sp
初期係咁
メタナイト排咁高
我對上一隻smash係wii既smash
依一隻メタナイト個技能組感覺同當年冇乜點變
覺得呢啲tier list未穩定
等有比賽就見真章
係佢本人呀
仲會洗牌
跟住練,不如練自己愛角
agger
順唔順手好重要
有冇可能show埋點禁出黎
岩岩買左game 搵左好多教學話會彈挑戰者
但我打左20場都冇 係咪做漏左d咩?
利申 打左幾關冒險
好鐘意超夢但用唔掂
得招B係攻擊技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞