[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (4) 食人花預計2月出

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
佢係Tomc
Inkling 巴打打左一輪就換人打啦好嗎
終於100% 熟悉下準備打online
諗住練inkling 先
thx so much
我最尾用marth反擊反殺
用卡比都搞唔掂 4條八婆2左2右 總有一個喺到遠攻
下次再玩
最慘係比佢地連2 3野就直接打飛出街,勁難玩
v巴打好厲害
好似唔係呢到人黎

佢時機食好準 我地打到佢高%都收唔到佢尾
故事mode真係好正
其他boss係血量去到咁上下轉mode
係德古拉打死佢先轉form2
好想玩番惡魔城
用Dr Mario/ King Kong行去地圖左邊 出埋畫面 (但唔好太貼 一太貼中一下招就玩完) 之後有d會追黎
然後自轉幾圈 就飛左2-3隻出畫面ko 重覆多下就打完
無,DLC官方內定
我港ac撳入online到,佢自動link左入eshop,之後話唔得,點搞
其實係咪而家啲game難度偏易/冇腦玩,先有呢個錯覺咋
隻game想你識玩個系統先落咁多心機較難度
唔係
就算舊玩家都話好撚難
twitter reply囉,
不過今集真係冇投票
其實挑戰者又唔算真係難到打唔贏 同lv9電腦差唔多
尋晚聽巴打講1on1 cpu練招,
3stock lv9電腦好刺激, 不過玩4~5舖先贏到一舖
between你地排online係排stock定time定any算數?
我淨係玩stock, 成日都係1on1
開晒角色,挑戰者唔算卡得耐,命魂就真係難

有戰力 剋屬都好難打,又要一打多,又多額外傷害
打贏挑戰者先開到角色,呢樣本身無問題,好多game都有類似設定。但……屌你老味,亂入角色使唔使咁難打,下下連招屈到你喊,仲要指定場地,有幾鋪係死地形
任天堂話呢隻game6歲到89歲都玩得,我心諗,依家啲6歲小朋友一定好揪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞