[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (4) 食人花預計2月出

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
你on9?圖入面有撚星之卡比
拎埋pkm野嚟大亂鬥post講
好心share幾個好用過關組合幫新手都要比你批鬥
家陣踩親你條尾定殺左你老豆?
有時間不如返歸見吓你果個患癌得返半年命既老母啦不孝子
ness or 路加 難唔難上手?
Ness:你要有高度集中力同反應力,重要對物理有D認識
如果唔係,想用上B返場,慢左少少就由斜上變左斜下
金屬化左都唔會有霸體
比人打中一樣係㩒住黎打
噴火龍攻擊範圍夠,直接smash打埋去佢仲傷
其實冒險mode對面好難埋到身
有踏地防對手圍攻,上smash擊飛
好多時都係硬抗對面招式反殺
例如八隻洛克人果關,兩次踏地飛走兩隻洛克人
到Dr Mario 出場果時仲keep住唔係受好重傷就夠
上面有片講support polar bear先最屈
唔係打hp關的話俾人打到6x%都唔會彈起 儲住氣睇定先一野扑落敵人到都仲得
重戰車 加遲鈍裝甲 巨大化有x用咩
咩係psi攻擊
算啦,
笑下咪算
更新左個ser 未
我又係卡呢關
四星關真係痴撚線
server 只負責配對
game 係由 player host
自己諗下點解 lag
呢關好解過某啲三星關
mother嗰關打到火都黎
又黃色人射射射又UFO
咁點解釋我用switch 玩孖車 splatoon 連線都無lag過
咁都唔係game問題
孖車同SP2因為對連線準確度無咁高,所以有時你LAG左都唔覺
最明顯係MK你見到前面架車阿修羅閃空咁,或者道具你見以為中打又無中就係LAG左…
屌我玩射槍好廢
打10場8場都射唔中
傳說咁就無左
我都唔明咩設計嚟 咁辛苦打贏legend,結果乜都冇
基本上佢咁樣搞到人玩完燈火就全online算
sp2嚴重果陣直程係斷線
我隻焰啊
食左龜結果係殘像都算,隻龜仲冇鬼埋,繼續碌前都冇咁嬲
下次再打佢會維持上次比你射爛左個圈的狀態
所以不停打同一隻射唔中,個圈會越來越易射
都唔係易打
焰唔係商店有得買咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞