[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (4) 食人花預計2月出

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
利多利下B先屈,插中一下傳說級即刻易打好多
燈火好好玩喎
好有rpg做仼務果種感覺
而家價錢幾多到
d amiibo有咩用????
燈火幾好玩,魂板都出乎意外地好玩,打不同魂有不同嘅場地限制and勝利條件,比起一般嘅重覆扣血至0 嘅刷裝/道具唔同。一玩就2-3個鐘
1. 亂入角色只可以解到71個角色,因為有3個係自創嘅 Mii ⻆色(拳、劍、槍),加埋一共係74個角

2. 我嘅情況係解到50隻之後,好難有亂入,所以要等冷卻時間到,或者去玩 「取勝亂鬥」

3. online 都有分用唔用命魂,因為房主可自己set rule。你試下開房就明我講乜。至於輔助魂,我未試過玩魂 online,徱唔到你
online冇人玩命魂咁濟
5舊水
可以set rule 唔用命魂 or 入一啲無命魂嘅房
冇人玩命魂係正常,大家都未刷到勁嘅命魂,唔通入去俾人屈機咩
焰仲難打過光
上年買咗普通版嘅 pro controller 行版$448
普通版係平啲,見呢隻smash版隻色幾靚。幾舊水都唔差在個幾十
D人未收工搵黎搵去都1打1
1 on 1 真係無乜興趣
配雪拉比命魂自動回血好撚勁
唔自己出錯招一定唔會跌落街

尋日集pkm疑似致敬wii fit

屌錯link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞