[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (4) 食人花預計2月出

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
就算好努力/-6打贏左
dllm係個轉輪失手
Samus 蛇叔 大link 係一邊開炮抽水
Bayonetta條女算唔算好用
richard都好似係抽水友?
simon richter都可以做抽水角
但呢兩隻技術向好似都好勁
我覺得算 空戰幾好
招smash感覺範圍大 易好多
開槍可以守邊
https://youtu.be/fZ3c3JCNzIQ

尋晚睇呢條 睇到勁緊張刺激
貝姐唔係斷水流大師兄果D角黎咩
好似話宜家正式版nerf左都仲係好op
佢a既範圍都好似唔錯
如果個心態係練完先online, 咁更加唔好打燈火住

燈火根本係要你儲命魂去過關,
唔夠打就升lv同剋屬、
大風毒地板呢啲,就靠無效化嘅輔助命魂去過
而且有啲關AI有gimick, 出死同一招,練實戰幫助不大

想同人打大亂鬥,就同電腦打大亂鬥,
起碼知下啲道具點用

真係想練戰鬥力,就set冇道具同電腦單挑
cp可以較lv 1-9, 可以由低打起
好似係上代勁到 打比賽一用會俾人boo
仲有,最緊要打咗領先嗰個先
廢新依家打緊6
我3ds都打咗陣先可以間中贏9
而家退步咗,係咁輸
佢最勁係combo連到人上天死
最強候補嚟
Set咗4打優先但成日都係變1on1
係咪鄰近地區冇咩人玩
係你唔好彩姐我諗
我set1on1 成日都係1on1
裝打輔助道具既命魂, 兩下就打爆隻炮台
之後慢慢避開架飛機打, 就算捉住你都可以掙扎返出黎
有冇諗過係因為人地要返工返學
我兩下打唔爆....
7000 power
屌啦星 終於過左the boss
用隻剋佢既99lv legend 加奇異花狂放葉子飛刀屈佢, 最後1秒自己剩係1點幾血先打死佢
試撚左四五十次
我都返緊工 手機share玩緊
不過算啦 打9lv電腦算
打住其他先 最好有隻剋佢既四星再返黎
取勝mode 打輸左挑戰者係咪唔會loop番佢再打
D成就都幾鳩
鎖晒格唔比用鎚打爆好似好難咁
但係可以自己SET場,較終點LV9麥克係咁打佢出場就好易嬴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞