[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (4) 食人花預計2月出

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
未買一問
係唔係打主線同classic都係得單機?
classic mode可以2-player
有神快拜
我試過ok, 秒左佢 最好加埋跳躍強化,因為嗰關會降彈跳力
我好笨柒
打咗5、6次最後衝過去掉黑洞
有兩樣野想問
玩左咁耐都唔係幾明咩叫做 快彈?

同埋大絕其實有無得避
個個角色大絕都唔同
有啲有得避
有啲無或者我唔識避。。。
1/2星 丘比特
嗚啊
隔離個個重頭開始有無二周目
從頭開始係放第二個save位定洗左而家個save?
online lag到玩唔到冇野做
但又想keep住有得用訓練場同探險
聽人講係keep返現有命魂重打, 冇新野
用 hard mode 再打囉
Sonic嗰招係喺個畫面彈黎彈去

庫巴招技未中過人
之前搵過下 可能太新未有資料

如果只為了通關 基本上一萬左右戰力夠清到上map 3 後期好多強力4星/大量可超化命魂 到果時先升都未遲
如果想知個命魂lv99勁唔勁 可以望下佢lv1個戰鬥力 勁果啲過5000
我用map 1開頭拎果幾隻超化命魂關卡全清到上惡魔城先轉 果度有隻3星德古拉進化4星soma 無屬3洞性格巨人殺手 基本戰力12000 配輔助命魂可以上到14000

依家二周目刷命魂刷錢中
連港鐵都有落廣告
究竟任記想大亂鬥衝上幾多銷量
我驚希望越大失望越大
訓練場同探險可以喺主介面做 唔使入燈火mode先做到
有冇機二千萬
咁我放心二週目
仲成日load save入去做
喺香港,呢隻game完全被低估做mario party之流,人氣比想像中低好多

始終啲好多角色都唔識
有一個成就係要揀再玩一次
仲有一個成就要無失誤過最終關卡
無失誤唔知係咪一隻都唔可以死咁解
係的話普通mode 我就無能為力了只可以try下簡單

如果真係重打都係為技點SP同錢
通晒關都差好似3百幾個技點先開晒skill tree
Where
小弟英文差,唔係好識睇 Launch Sales即係銷售量定銷售額?

印象中有啲pkm首周銷量都唔止200萬喎
無失誤好似係唔可以被打中喎?
我放棄啦 打一次要半個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞