個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
認真
記得教你個妹學左印度語講:i have AIDS 先

至少都可以危急關頭嚇下人

btw, 條命係佢自己,道理上確實好似你老母話齋,你地管唔到

最多咪惹d AIDS 番黎又或者客死異鄉,佢咁大個人有今生無來世啦,至少人生上到一次頭條,可能呢個係佢既願望呢,做咩阻人上位
跟團啦
佢唔會
最藐跟團
印度人: I have AIDS too. Let’s enjoy the last moment of our lives together.
去我度啦 去印度!
樓豬記得到時講埋結局比我地聽喎
幾多號去完 想睇呀妹賽後報告
佢依家唔肯講EXACTLY邊日去邊日返
明知屋企人擔心照去唔係問題
但連幾時去都唔講
依啲唔係叫特立獨行 係單純自私
等睇新聞
今次去完返黎冇穿冇爛既話
下次去D仲激既地方
大把女人係咁
過份高估自己既能力
生存係女權主義既地方就覺得世界都係咁對自己
針唔吉到肉.....
姦左佢先
享受埋一份 咪唔叫姦
叫異國風情
咁唔會卦
孟買,德里果d 佢都唔敢去
前兩日比咗 條台灣空姐片佢睇佢都話chisin
唔會咁樣著
佢係驚我地收埋佢d passport/搞破壞

佢話去到會話比我地知幾時返同住邊間
死要面 咁多嘢唔玩玩屎
唔好講印度 入夜叫你係香港去啲多蝻既地方你都唔會去啦
世途險惡啊 唔係至親同知己陪都未必信得過
仲話要搵埋個三唔識七既印度女同學一齊去
分分鐘唔熟唔食 出賣埋你個妹俾自己啲同鄉開大餐
出事就遲曬啦
佢從來都好藐同屋企人去旅行
細路時陪過老豆老母返大陸後,大過咗唔肯再去。
我反為有keep住陪老母返去,雖然我都好憎
share咗呢條link比佢後
佢都知我喺網上開post
仲嬲緊我唱佢喎
如果佢嬲你 之後唔去/轉去其他無咁危險既地方玩有乜所謂 要咁多人為佢操心除左較為自私之外都諗唔到其他原因了
去到玩都要就住就住有乜為
幾年前去過印度 我可以講印度人冇個好人
佢地唔歡迎遊客 如果係亞洲人仲衰 會係咁啤尻你
試過係火車站等車既時候比十幾個人啤住 啤左成個幾鐘
周街都係騙子 日日都有人係街聊你想昆你錢 去買野D商人又唔老實
我見過有個日本妹一個人係恆河比幾個印度佬聊 之後點就唔知喇
不過強烈建議女仔唔好去喇 樓主阿妹仲要一個人去
如果真係要去建議去南印度 愈南邊愈安全 相反北部既新德里好撚危險
補充返: 個時係印度留左一個月 見識過曬印度佬D招數
貪一時之快 一出事就一世架啦 唔係話去就一定會出事, 但係咁多新聞你都有眼睇架啦 為左你d屋企人 可唔可以生性呀 妹妹仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞