個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
我提都冇提過防狼博擊 點解,因為我知冇用
我冇諗得佢好~成日見啲ON9大陸佬一言不合斬人...前排個巴士佬更加經典...
講真...樹大有枯枝...人多有白痴...變態都係同理
只係比率上印度真係好L誇...
定係偷偷地有男友一齊去
勸又勸左佢都仲要去咁佢都有曬心理準備,我勸你都係死左條心當少左個妹做心理準備算
睇到咁上下出覺得樓豬係假膠
邊會有人連燒passport呢啲可行性最高嘅嘢都駁返人
重話自己無假無錢陪唔到人去,工 > 家人
其實條撚樣只係曲線搵存在感。

家陣唔係講緊個海個同環境姦鳩個窮撚麻甩MK 仔。

可能佢想証明果亞啲人同谷精上腦嘅印度人有分別,但佢冇提足夠嘅理據

印度有大量地方都充滿長久被殖民歷史,一樣都好多遊客。
快快手介紹個連登仔比你個妹,搞大左先
講真,個妹咁大個人點會唔知道危險,但佢仲要去點解?因為佢覺得自己可以應對到啲人危險一個人冇問題,而你地一直唔比佢去,一直同佢講危儉,你地有冇尊重過佢?有冇諗過佢係想証明自己,唔想比你地覺得佢細路女,可以照顧自己咁做?好明顯你地成家都冇尊重過佢,你驚佢被人姦定係只係得把口,你連抽時間陪佢都唔肯,屋企人緊要定係錢份工,如果佢真係有咩事,你地都有責任
你姦左佢先
警報器同蜂鳴器唔同既,有啲係用嚟報警同追蹤GPS位置,唔一定會尖叫
同埋強姦犯揀對象通常(唔係百分百)都揀易得手既目標,如果你揸住枝行山杖、伸縮遮呢啲可以用嚟攻擊既武器,就有「比較麻煩(先可以得手)」既感覺,機率相應下降
當然最好就唔好一個女仔去啦 點解佢要咁堅持
佢咁想俾人姦就由得佢啦
算啦,佢想比人姦你都阻唔到架啦,唔通你綁住佢咩
唔好話我口臭
但等睇上新聞
接受了就不是強姦
樓主你冇家教

憑你呀妹,就可以合理推斷你全家都係咁上下
下 我點無家教呀
你地個個都肯為咗個妹去旅行去拿無薪假?
同埋唔係間間公司年尾都可拿無薪假呀

最重要係佢唔會肯比我陪去
依家唔係佢驚想搵我去作伴
係我哋唔想佢一個人去
明唔明啫你地究竟
ANYWAY都多謝各位提供唔同嘅WEBSITE同埋意見
趁仲有時間
我同老母會夾佢冷靜再好好傾下

軟功唔受硬功佢更唔受,一向係咁
學定整咖哩招呼印度妹夫👳🏿‍♂️
唔明呀屌你老母
個妹死咗會生過個
工比人炒咗就人生已完
不過算,反正都係假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞