個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
我就建議佢去

比人姦死左咪當佢移民

姦唔死返來咪當多個肉便器發洩
如果有人唔小心剪爛咗本Passport
咁就邊度都唔使去
樓主呢啲真係叫自我催眠 選擇自己想相信嘅嘢 個腦不斷同自己講果亞好撚安全 不願面對現實
不如由得呢個post 沉啦
樓豬根本就假膠味極濃
十個回覆九個都話印度唔安全 佢就強調果亞係咪唔同
你都係想我地講 係呀 果亞唔撚同架 好多人去過都冇事 啫 攞去
GOA超正,你呀妹係party友?
GOA歐洲鬼佬多過印度人
GOA真係同印度其他地方好唔同
葡萄牙統治過
幾乾淨
以前hippie trail其中一條線終點站
歐洲人多過印度人
睇你呀妹係去邊個沙灘(通常都係去唔同沙灘既村)
有聚集音樂人/artist既灘
有party友既灘
你呀妹突登去GOA應該都係做開藝術?

自己小心就ok
GOA我個人覺得好過dehli個邊好多
留名等睇新聞
要清楚一定要去既原因
12月至1月goa好多唔同既festival
歐洲俄羅斯以色列人好多避冬都會去goa
所以12-1月係goa旺季
世界唔同地方既artist都會過去交流外技術
關心下呀妹睇下佢咩原因想去囉

去過既人冇事唔代表冇事
事實/報導話俾我地知就係有問題
偷偷剪撚左佢張passport
收皮啦 你做啊哥既 比多d錢叫佢去其他地方旅遊唔得 收佢passport又唔得 上來叫春咩 叫我地點樣幫你?
真心 個國家咁撚病態 又咁多強姦案 佢仲去 你盡你責任 有咩自己承受
好明顯你阿妹係貪圖post相,比人like果下快感啦,文青去呢D地方都係可以喺D朋軰面前威下姐,理撚得你點反對丫,你同佢講比人女女女左仲多人like ⋯⋯⋯
你要佢buy你唔好去試下用呢個point啦,冇辦法,對佢個圈子黎講,去印度真係同港女去巴黎瘋狂shopping 同一個level 咁威既。
1命換1J?
切左印度仔條J仲有命仔既
樓主你出錢請1位巴打陪去 實爆pm
你個妹衰係連登仔手上好過連命都冇啦
印度如果係第1強姦大國 nepal頭3都走唔甩 泥泊爾都有印度人住
比哥布林殺手你啊妹睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞