個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
其實暴龍姐無話唔會被人強姦
只係唔一定會被人強姦
的確印度比其他國家危險啲
但係咪危險就一定唔好去呢?
你查定家人點樣去收屍/姦唔死去醫院搵佢,點樣搞先算啦
吓,梗係唔係咁核突啦
中上㗎
俾人姦都唔係最悲慘
中肯
睇完上面遊記, 個結論照做, 搵多個伴啦, 安全d, 萬一肚屙/病左都有個人照應. 我上年去完, 印度真係想像中咁奇怪.

個人結論:
印度不適合女生一個人自由行。真要去的話,建議結伴同行(有信的過的肌肉男更好),別太窮遊了,住好點吃好點,要不參個團?

在印度旅行,有10%以上機率會吃壞肚子,有50%以上機率會遇上不愉快的事情。

在印度,女生如果夜晚不出外,白天只去人多熱鬧的景點,不去荒涼的地方,穿長褲,不穿裙子或性感暴露的衣服,遭遇不幸事情的概率還是比較低的。
咁個Ass同口 點好?
佢話會努力搵伴

針佢打齊
住HOSTEL炸,都算窮遊

ANYWAY THANKS, 你係男定女有無去過果亞?真係咁靚咩
唔止你細妹,好多港女係唔識死。

係香港女權撚太勁,太過保護主義,佢根本唔明其他地方嘅文化同危險。

連一啲自我保護意識都冇,剩係識諗洋腸好味,旅遊區當然比其他區安全,就會覺得周圍都安全。夜晚又去飲酒之類增加自己食洋腸機會。

啲港女就嚟癲到去回教或伊斯蘭嘅國家著泳衣架啦。
係child登問呢啲真係晒氣
既然阻唔到佢去 咁叫佢學自衛術
叫佢隨身帶武器傍身

奇諾自己一個女仔旅行的前題係佢準備好隨時打架
係唔安全的地方做好隨時拔槍殺人的覺悟
住間正常靚酒店啦
驚佢比人分屍點樣搵番齊d手手腳腳好過啦
無架啦
當少左個妹

以為香港治安好

就覺得無世界都係
自己都唔係多睇新聞啲人

仲覺得大部份人都係好人
果種入世未深恐怖過啲強姦犯

P.S 差唔多情況 唯有跟埋去
一個人去 要做好冇左個阿妹既心理準備
仲有屎眼 兩隻手 同把口
樓豬聽收屍啦

我有個女性朋友話去印度公幹,我正係同佢講:買保險寫我名.
叫佢帶貞操帶 想俾人姦定俾人殺
不過臭雞點忍到無閪屌丫
樓豬:個人無事咪好囉 無事先去到旅行架嘛。。”
阿妹:我要去印度!
阿木老豆:我買Indome俾你吖。”
阿木:“我要去印度。!”
阿木老豆:“加多餐百里香
阿木:“我要去印度!”
阿木老豆:“但你尋晚差D死啵?”
阿木:“我尋晚如果去印度,我使炒?”
阿木老豆:“你去印度死咗啦。”
佢就係因為去左NEPAL 同柬國大膽左
但其實印度點同...
口交
男既殺 女既姦
你叫佢咪撚傻啦
去到印度 一定要飲樽裝水
重要而家啲樽裝水未必安全
然後唔出日街有用咩?
佢地當街當巷禽你架
邊個會出聲?無姦埋一份就偷笑啦
所以成撚日都話 港女無腦
唔出夜街就得? 間酒店分分鐘都係黑既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞