個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
有無連登大神搵到d實拍印度強姦殺人片,比樓主呀妹睇...

等佢睇下人地印度淫蟲唔係一般人理解?

越血腥越好。

唔嚇下佢 呢d自以為是既小妹妹唔識驚

最好搵人係香港突襲佢一次,蒙佢眼搬佢上貨車 車去山頭
同佢講你係香港連自己都保護唔到,仲講印度?人地要揀你黎吊,你想走都無得你走,吊到你開花
係佢面前喊,話真係好擔心佢,動之以情 曉之以理。
不過我相信最後佢都會唔理你,繼續去
講道理唔得,動之以情會唔會ok
話阿媽好擔心,有日見到阿媽喺房偷偷地喊...講老豆已經唔喺度,唔想無左你,你大個女喇,唔止要對自己負責任,仲要對屋企負責...
約左佢周六夜晚食飯兼同老母開家庭會議
呢幾日佢話好忙唔得閒
由佢去 俾人姦完就知死
強姦事小,姦殺事大
剪爛佢本passport 佢出發前個晚入房綁哂佢啲手手腳腳

我寧願反面都唔想見到我阿妹自己去死
剪passport都冇用
阻得一次阻唔到第二次
一係你叫你阿媽以死相逼
屌你老母,唯一一張圖都唔係你妹,撚有人想知印度咩款咩
唔會咁ON9 POST妹相啦
想害佢咩
俾晒新聞俾佢睇都唔理 佢係硬頸到咁既話咁你都為佢擔心 明知有咁大既風險 阿哥同媽媽會日日為佢擔心同驚佢出事先阻止佢 同出咗事又會傷心 咁既人 當冇生過擺就

得罪講句 佢只care佢自己 可能根本冇諗過你地
在WIKI 見到: 果亞在12月中旬到2月之間是短暫的涼爽季節,這時夜間溫度只有大約20°C,而白天大約29°C且濕度適中。更內陸的地區因為海拔昇高,夜晚氣溫會涼一些

我懷疑佢會12月中先去囉咁

因佢話過揀12月都係貪涼
比啲信心樓主,早兩年有個女仔friend自己一個去完平安無事
佢去到被人姦返幾次就學到教訓
不過姦殺嘅話就無得講啦
我係YOUTUBE 見到啲鬼妹好夠膽著晒BIKINI 拍晒VLOG咁

喺GOA
好多港女都係咁,以為自己好醒好識野好無敵。

女權咁勁嘅香港,港女地當然惡得起。

但去到無法治,極大男人主義,種姓,男女失衡嘅國家,就會即時發現自己係幾咁渺小。幾高嘅智慧都敵不過赤裸的暴力。正如在非洲草原上 手無寸鐵的人類面對獅子情況一樣,仲有再多的智慧也敵不過他的輕輕的一掌。

又未必去到必定被姦嘅情況,其實好多單獨去嘅女仔都可完成死亡挑戰,8號風球游水都未必一定出事。加上只係去一星期左右,可能連旅遊區都未出就要返香港。
剩係日頭出街都死啦,依啲鬼國日光日白,就算幾百隻眼睇住一班男人夾硬拖走個你個妹,想問邊個會理?
對 1000單有1單冇事
冇事先拍片
所以會見到好多冇事嘅例子

其餘999單已經棄屍荒野+做緊性奴
香港女權社會
晚晚多p又洗同你講咩
去到比人姦?人地覺得玩差仔ja
唔洗講甘多,我有錢有時間,我陪佢去
買定保險
GOOGLE大把新聞啦
3歲到100都唔放過
你POST比佢睇下,跟住同佢講唔洗驚喎
朝早追到依家
成個po起碼30頁反對你個妹去
越睇越恐怖 真係諗唔撚明你個妹仲有咩原因要去
印度唔比去都好正路
但去尼泊爾仲要有人陪都擔心,你屋企係咪太保護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞