個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
屌你仲掛住食晏
去過印度
真心只有未去過印度既人會覺得一定會卑人強姦
只要著衫正常
何為正常係tee 長褲就得
驚卑人強姦不如驚卑人呃哂d錢好過
一街都係騙子
如果一個人去唔係唔得
最好自己一個人去過旅行,唔係台灣呀日本呢d
如果唔係都唔係好建議自己一個去
最好9.00後唔好出街喇
9.00後無人女會係條街到,你出左卑人姦既機會好大
仲有飲水最好食樽裝水
坐車坐uber 好平
又安全
想慳錢坐地鐵都得
但就真係好迫好撚迫 又臭又多汗既呀叔
痴撚線國家黎
強姦唔洗講 同佢講唔好當KOA 唔係印度
一鳩樣架咋 啲人都係咁污糟 咁變態
唔好以為著短褲就唔暴露 你叫你個妹日日著長袖都未必得 一睇你個樣係亞洲人仲要一個女人咁就色心起 仲要係koa啲小城市 一百percent老強你
同埋去koa十居其九都坐佢地啲火車
同你個妹講要坐最最最貴嘅class
因為最貴class已經幾污糟 叫其他class 真係臭過屎坑
仲要住hostel 添 真係唔驚啲同屋住嘅人老強你
印度冇4星嘅酒店基本都唔係人住

不過算啦 你個妹咪一樣去 比人老強都希望佢有命同唔大肚返

利申 經常要去印度做野出差
佢地對外國人嘅樣同眼神係好唔同 特別係女人

冇去果亞 去咗New Delhi同Jabalpur
兩個男人去都覺得危險 已經盡量提高警覺性
除咗戇居每日都畀人呃錢冇乜事發生
但男定女都絕對唔建議一個去
返到香港當贏
夜晚成個喼推去後樓梯或者收埋
最多冇左喼
成屋扮唔知/出哂街熄電話
飛機起返先返黎

或者偷偷收起佢銀包張身份證
夠鐘攝入佢d書底 房地下
是撚但總之由佢自己搵
其實一個正常國家 無論人地著咩野 幾點鐘 飲咩食咩搭咩都唔應該被姦啦下話
高登連登講到口臭
女BB 100歲阿婆 男人 動物佢哋都夠膽強姦
有時唔止強姦 輪姦殺埋都機會都幾大
就算男人係隔離都會隊冧佢 再姦個女
你仲夠膽比佢去?
一係叫佢變性做男人先去啦
唔係仆街唔好喊
佢去邊個城市?

根本就唔關日頭夜晚定著咩衫事
買定棺材
有邊個女仔明知危險都去架
屌 其實咁岩你無比人強姦
去過都覺得強姦唔出其
比呢個post佢睇
D差仔姦唔到你個妹咪殺左先姦囉

做好心理準備 搵定殯儀館資料
建議佢臨飛前一晚/日,直接安眠藥收佢皮

咁就變成係自己訓過龍
你都識講喇”正常”
不過我想講強姦排第一唔係印度
留定個名長期跟進
嗱, 樓主冇咩錢就借貴利, 請個檢驗過冇性病嘅印度佬跟住你細妹, 一出機場就捉佢去強姦一次, 咁你細妹一到就衰咗應該又驚又盛, 就會即刻返香港, 咁佢就唔駛死又唔駛比人輪又冇惹到病, 只係比人姦咗一次, 有命返香港應該已經係最低傷害.

最驚係佢比人一姦就上癮, 仲開開心心咁要繼續個行程....
理閪得佢咩咁撚蠢 死左佢仲好咪撚阻住
屌咁岩強姦出左新聞姐
井底之蛙
咁未卑人強姦個d係米要出新聞
成功無卑人強姦呀Ching
只有係亞洲人就色心起
所以話印度真係好危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞