個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
我係絲打
之前工作關係去過印度班加羅爾
住香格里拉酒店 冇出過酒店 淨係落去餐廳食下野 酒店做spa之類
返到房發現有錢唔見左 但酒店就全部人一齊否認
最後都追唔返
認真 印度人係真係好癲 佢地係會一齊去包庇對方
我係一個治安咁好 咁高星級既酒店住都有呢啲事發生
我對於hostel真係冇乜信心
對於自己一個女仔去 我真係覺得係搵命搏

利申 去過nepal 兩個女仔even著短裙出去係完全冇問題 啲男人唔同印度果隻 唔會眼甘甘不懷好意咁望你
比起印度 Nepal既人係純樸老實好多 印度真係好多騙子
去過nepal冇事 唔代表你可以自已一個女仔去印度

加上 你個妹咁年輕 入世又未深 佢未必有足夠能力去應付突發事件 又或者會唔夠戒心 以為人地都同佢一樣心地咁妹

巴打 如果我係你 我一定會用盡方法唔俾啊妹去
收埋passport又好 斷絕關係都好 唔再同佢講野都好
要去唔係唔得 但可唔可以唔好一個女仔去呢
遲多幾年等有人一齊先再去唔得既on9???
樽裝水我諗佢會飲
佢都知當地食嘢飲嘢要小心
又唔想強權,又話無假無錢
咪由佢比人姦囉
香格里拉都偷$?
咩世界

嘩,你真係好驚喎無出過酒店
我CAP咗你呢段俾佢睇

好,我再諗下點阻佢,THANKS
咁我真係無假無$呀馬
買條泰國出既假鳩防狼底褲
咁咪由佢
其實佢係唔係想乜人攪先去?
因為我男朋友唔俾
不過正常我都唔會出 因為印度人係癲 唔知佢地會做出啲乜野
吓,邊有咁多女俾佢失 ?
同佢講咁想去既話一係就跟團
點勸都係要一個人去既話
我會剪爛佢本passport
屌 你細妹係咪你黎架 你咁撚蠢既
住酒店都唔撚安全架傻西
成班都叫你叫個妹咪撚去
你就重要諗
印度班契弟要禽你有好多方法
淨係你日常生活飲水
你都要好小心,就算你阿妹淨係飲樽裝水,
支水一放底行開左唔跟身,你就要成支扔
然後重有食野呢? 重話住hostel
去印度有錢咪安全 無錢預左比人老強啦
聽到都心寒
我SEARCH緊GOA D HOTEL睇下有無D 可靠D
住香格里拉都唔安全啊巴打
死左條心啦
留名等睇結果

佢今次冇事返嚟 之後就會越嚟越大膽
唉 呢D 垃圾國家,香港應該禁人去啦
我男同個女仔fd去, 淨係去左北印d城市, 果亞冇去到,
印度係一個好神奇既地方,
如果有伴一齊去, 去睇下都幾好.

住hostel 唔算窮喇, 佢有d旅館環境重差重便, 主要食同行唔好貪平,
最怕食到肚屙, 吃左一次睇落冇咁乾淨既鋪, 2個人都中招, 好彩帶夠藥
如果佢要搭火車, 起碼要買2A, 多遊客坐
等死,叫佢立定遺囑先,你再買重佢保險
佢都有話過話搭車同食會盡量花多D $
住就平D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞