個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
樓豬奇就奇在人哋不斷比方法佢就不斷搵理由去推
依家唔係推呀
都話盡量試

仲有半個月起碼
唔駛驚 一定比人姦仲要輪姦 諗定身後事點搞
好地地去印度做乜撚野...垃圾種性制度垃圾國家
與其俾人先姦後殺不如賣大包益下連登仔5舊1Q啦
咪玩啦...
上面有個絲打用男友ac 回你 好似都有啲唔開心經歷
你有無聯絡個絲打
係酒店咪算係咁 可能有返條命仔
係街頭就..
用針線縫埋隻閪,再落d釘膠痴實佢
同佢講佢去果幾日
你阿媽就晚晚食唔安訓唔落
問佢可唔可以體諒下人心情
其實佢點會唔知老母擔心。
咁就要好認真好嚴肅咁同佢講
唔好暗示
要令佢有比較大嘅羞愧感
其實樓主點做都冇乜所謂,就算係假膠咩當下警世 post

提醒下啲港女,參觀18層地獄鬼國時要留意嘅事項。

連印度官方都承認,性犯罪行非常高,好多NGO 都處理緊印度女權問題,性暴力,強姦,買賣婦女。係一個極男權社會嚟講,女人就係用嚟搞野發洩,不論條女是否願意。仲要係一個有種姓制度,男女失衡嘅國家。

去打哥布林落單好危險。
酒店職員都未必係好人。
佢地會互相包庇,共享女女。
唔好離開主要旅遊區
夜晚冇必要唔好出街
盡量著衫跟規矩
請食飯唔止係想進一步了解,而係可以搞嘅意思

其實好簡單就可避免,就係唔好自己一個女仔去
上面都有條友 post 過個鬼妹經歷,就係當佢alone時 ,佢地個態度就變曬。
佢都知全家人都會擔心,又知道有一定危險都要堅持去!路係自己揀仆街唔好喊!都無咩野可以阻止到除非真係燒passport鎖佢係屋企
不如叫佢凌晨落一轉深水埗感受下先
叫佢食定避孕丸啦
俾人老強都唔好有咗咁返來呀嗎
手信咩
佢去果度都係想感受下人地文化姐,只係人地咁啱文化係強姦姐,無衝突既
你試下超認真扮變態
綁住佢除曬佢d衫再除埋褲強姦
睇下佢驚唔驚?
我就唔信咁都唔驚
屌到都殺人滅口架啦 何況屌唔到
嬲得濟分埋屍仲慘
其實樓主係咪特登開po跟住叫個妹睇?
定要去既就係樓主想知有幾恐佈同危險
如果你真係錫個妹,就點都唔好俾佢去,買咗機票,卜晒酒店啊都唔比
不過如果你個妹生到成個catgirl嗰啲咁就冇乜所謂
都有呢個諗法

故今午SEND 左呢條LINK比佢
叫佢着貞操帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞