個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
都唔知佢本passport喺邊
洗撚識人咩,塔一塔公共交通工具都比百人斬
輪姦
強姦
呢2個結果都算好 起碼仲有命
一陣俾人賣左去做性奴或者 玩完再賣器官
屍都搵唔返
留名等結果
小心tuk tuk狗 全撚部呃人 講好價先上車
屌又要驚佢帶你唔知去邊
同埋唔好寄存d行李係鋪頭度一定屈鳩你
果時要兇鳩報警又頭也不回

仲有要極度well planning
因為試過到埗係德里 夜晚晚搭架tuk tuk屌佢老母咁岩條司機話酒店有muslim既節日 禁撚左人入去 我唔信專登搵個警察問 佢話因為佢地會亂鳩咁搶野同破壞

係條街驚到媽閪 緊住去到tourist centre仲閪 上網睇左好撚多呃鳩人 搞到凌晨被迫比成千銀美金 去第二個城市訓一晚 咁就流夜坐佢架死人私家車 中途個司機不停咁釣魚...

總之印度係好撚痴線既國家 無做好超撚好既準備都唔好去 帶得錢多又仆街 帶少錢又應付唔到特發野
老實講我真心祝你個妹去到俾人姦,唔俾人姦下點會知錯
打針有無打埋避孕針
去前一日拎咪得囉,都係放背囊手袋架啦
唔通鎖銀行夾萬咩
佢話佢plan咗半年
我諗well planning掛

好幸運冇被殺嘅話都會係咁樣
你係男定女 ?

btw 剛把連登呢個post 條link post咗去家庭group
佢未讀
吓,即係做強姦練習?你睇得av多
同意係痴線國,我覺得自由行去冇事翻來嘅,應該全世界自由行都冇難度架啦
唔make sense喎
貞操帶
又睇咗少少印度文化啦﹕有人嘗試研究點解印度有咁深嘅強姦文化。
1)冇女權撚,女性係男人附屬品
2)著短褲就係預咗俾人搞,著短褲等如周街勾引人,咁俾人搞就係合情合理。連好多警察法官都認同這邏輯

仲有幾點﹕係同普世價值觀有勁大分別。有研究做過問卷問過印度人佢地普遍認為﹕
1)女仔同你微笑,代表他是随便的人。
2)女仔飲酒,睇演唱會,就是不正經的妓女。
3)如果女生願意同你晚餐,那是默認女生同意發生關係。
警察法官都認同咁嘅文化,所以就算有法律都係告唔入,唔會理架

加上係地獄鬼國更加唔好講法治
跟蹤佢
你太笨
佢要去你阻止唔到,你依家只會令佢反感

btw冇咁多強姦的,唔洗太過ff
買定啲防狼嘢畀佢啦 最好當然係用唔著 好過要用嗰陣身邊乜都冇

但係亦都唔排除會激嬲啲印撚 姦得仲金
其實我明點解有人想去印度。印度係個色彩視覺上會帶來衝擊嘅地方,特別影相會好靚。而且佢地文化係好特別。

我仲係中學雞時成日去圖書館坐低睇啲攝影師印度相集。

返正題,有多個男仔去都係有危險,當住男仔面強又試過。識多個女仔,一條女有危險,但兩條女又會引到人,我都唔知係好定唔好既方法。

上面有人講得啱,萬一佢去完無事,唔知會唔會再去,你真係擔心成世。
係咪同nepal ,柬國好唔同?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞