個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
除非你地返黎之前已經出咗門口,唔係你一定見到個喼拎咗出黎

另一方法就係你扮態度軟化,同意佢去,等佢放低戒心,到時一野搞掂佢本護照
叫佢買重保險

寫定遺書
出發前落佢藥瀉到佢仆街飛唔到
佢搵唔到
你強姦左佢先
做份強姦檔案剪貼俾佢參考一下
我係一個柒到冇人要嘅肥婆,連我都唔夠膽去印度呀 我講咗啲咩你自己諗啦 叫佢唔好咁蠢啦,班咖喱人形物連阿婆都唔放過㗎 見到我哋一個post都咁多人阻止就係唔想有一個女仔發生慘劇呀!傻鳩!
幫佢買重保險,唔係老強咁簡單,好易死人,買重人壽無錯
係印度邊有分靚唔靚先姦嫁
有閪就姦嫁啦
之前唔係有新聞八十幾歲都姦咩

你個妹都係試下比人姦姐
成全佢啦
點解啲女仔會咁勇敢 咁多新聞講印度幾咁危險都要一個人去。我記得有幾單係有個男陪埋個女去,個女都比人輪咗。一個人去實渣都冇

你寧願個妹嬲你一世都唔好比佢去,到事係你地成家後悔
https://youtu.be/sFDUafgDUQA

Kaka於大學時期的1次獨遊中,於印度遇上了型仔沙發主Mr. Y,兩人一見鍾情........

P.S:“沙發客”顧名思義就是“睡別人的沙發”
可能佢目的係想嫁個印度佬呢
到最後真係唔聽咪打跛佢隻腳
睇佢點去
呢段唔比得佢睇

不過可能佢做RESEARCH時都睇左
唔會啦
打避孕針?
係咪錯重點呢
當三四歲既細路都比人強姦既時候
我諗唔到會有落單雌性去到印度唔會比人姦既可能性
就算佢個fd上次無事 就算你個妹今次去完無事
都只係代表你今次好撚好彩 唔係件事本身唔危險

如果你今次比佢一個人去 又真係咁好彩無事返到黎
下次實又巴撚閉自己一個去 因為上次去都無事
你真係要用盡所有方法唔好比佢去 唔好理強硬唔強硬
好多野一奶野返唔到轉頭 唔好做無謂既冒險
果亞邦啲殖民地建築同教堂靚到喊
你去過?
早幾年跟朋友去old goa 睇st Francis Xavier聖髑參觀過
做得女人就預咗俾人姦㗎啦
好奇有咩針要打唧
唔燒passport 都未必係假膠
對於一個廿鳩幾歲嘅人,唔通要限制佢出入境自由?
對於一個獨立個體,為自己行為負責就已經足夠

印度雖然係地獄鬼國,但都未去到一落機就俾姦、所有女遊客都變肉便器嘅地埗,雖然話冇乜事就唔好挑戰死神。

但緊有人鐘意8號風球去游水,玩極限活動,旅遊保唔包嘅一大堆高風險活動都一大堆人玩、跳傘、吊索跳。。。
莫非全都要限制?
最多咩同佢講句小心啲呀、提下佢旅行時要膽大心細不能隨便相信陌生人 尤其是在別人的地盤
講到口臭了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞