個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
整濕佢個妹 就可以成舊滑出來了
返工緊要定個妹緊要呀,冇假冇錢咁嘅藉口你都講得出,如果你個妹比人女女女左唔多唔少你有份做成
冇架,一係就眼白白睇住佢去
一係就真係硬碰硬 反哂面都要
就算兩兄妹冷戰一段時間都好過睇住佢比人溶左
其實都講左咁耐
去得都預左奶野
唔比佢去一定係最好既選擇
天知地知連登仔知樓豬你都知
而家只不過係睇 樓豬你有幾重視個妹
真係緊張佢既 無論犧牲d咩 放棄d咩你都會阻佢嫁啦
反之 你乜都唔敢做既 唯有希望以後多個侄仔 而唔係少個妹啦
問題係都唔知本PASSPORT喺邊
佢依家知我哋強烈反對
唔肯話比我哋知EXACTLY邊日去

之前講過下個月 ONLY
講到咁仲有咩好講 要死唔通唔比佢死
呢啲女仔通常都懶係與別不同
硬係覺得獨遊呢啲落後地方好型 睇唔起啲人去日本韓國玩
你愈叫佢唔好去佢愈要去
如果唔係燒passport 都應該阻唔到佢
20幾
叫佢去夜晚去一轉深水埗/重慶大廈體驗下先囉
最慘係佢唔覺得自己ON9
Rape is the fourth most common crime against women in India.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_India

Why India's rape crisis shows no signs of abating
https://www.bbc.com/news/world-asia-india-43782471

俾D英文source你個妹睇, 希望幫到樓主
個frd似catgirl 都比班印度佬摸身摸勢

仲話個妹中上
佢買咗去印度嘅機票了...
THX
有心
我都睇下先一陣
其實都唔撚明點解D 印度GOVT 唔會正視
咁耐都冇人講 同佢買番幾間公司既旅遊保 買到最貴 一份100萬 買番四五份 fatfat了
迫佢剪短頭髮,剪到男仔頭咁短

買件扎胸內衣迫佢旅行要著,迫佢去旅行著得中性化d,例如黑白長tee,牛仔褲,波鞋

去之前打定避孕針,買定防狠器傍身
扮成男仔咁,加埋呢d應該會安全
見到有留言屌樓主唔肯犧牲去救個妹
我覺得而家唔係犧牲唔犧牲 佢幾愛個妹既問題
佢妹咁大個成年人自己揀既 要阿哥去幫佢承擔?
我知一家人唔係咁計 但阿妹又有冇諗過自己屋企人感受
係屌都屌呀妹啦
同佢講明今次旅行無得著靚衫化妝扮靚,純觀光,無得show off 自己嘅存在

唔化妝同用布包住身體隱藏身體線條
再著鬆身衫,唔好著熱褲同緊身褲,唔好露頸 胸 背 肚 手臂 腳 腳趾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞