個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
如果你呀妹着熱褲代表願意俾人奸
唔係我講 係之前印度有訪問既人講
如果勸唔到 記得萬分小心
叫佢去重慶大廈行兩轉先
咁佢不會儍到咁著
之前佢話㨂12月去就係唔想咁熱
一個無事, 九個有事
一個女仔去得印度預左比人姦
係錫個妹就收左佢本passport
比佢怨你一世都好過真係出事
依d先係做阿哥責任

至少要能力範圍內保護到佢
講唔掂數就來硬
冇情講
同佢講
去左唔好返黎
唔想屋企有個比蝻姦過既臭女人
跟手掉曬佢啲野出街
再同你媽講當生小個
係怕佢出發前唔返屋企瞓
去好姊妹家避
http://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20150224/mobile/odn-20150224-0224_00180_025.html

睇係 怕個妹嬲你
定係 個妹俾人強姦

如果係錫個妹既
我理撚得佢點諗
唔好咁左膠話咩自由人權啦

你應該係開post問有咩方法阻止到佢去
上面教人 咩識鬼妹 識當地人果d
收收皮 唔好害人
跟本連當地人都俾人強姦
佢要佢比人姦,你都管唔到佢,如果你同佢一齊去,可能佢俾人姦,你俾人分屍
嗰度係男權國家
如果喺大城市或者冇咁迂腐
不過窮少少同埋偏少少就好難講
強姦機率真係抽籤咁抽
九過有事 一個有事都死啦

我情願係連登仔錯
其實印度好安全
都好過真係去左出事
等睇新聞
你覺得搵佢個好姊妹容易d, 定係飛去印度搵強姦你個妹條友算帳容易d?
女仔去印度預左俾人姦殺

要弱智咪由佢試下囉
https://youtu.be/myhubCtp-DI

叫佢自己睇,睇完仲敢去都冇計
去個度玩定俾人玩
首先唔好著得咁暴露,然後既然佢執意要去,上網睇定點樣防狼。刀就運唔到啦,買個小巧又硬身既電筒/警報器比佢啦,將來去其他地方都有用。同埋搵定當地警方同大使館既緊急聯絡電話比佢,有咩事起上嚟,佢都知到要搵邊個求助。
Ching 盡人事,聽天命啦。
(真係緊急都要搵男朋友ac點醒你阿妹)
身為女仔 我工作需要都去過尼泊爾同埋印度
兩個地方真係好唔同
尼泊爾d人善良好多 真係一個女仔出去都冇事
相反印度真係唔同 喺飛機上面都已經俾人視姦緊
就算你乜都冇做 佢哋都會色心起 包到糭咁其實佢哋都會想搞你
想去體驗文化 真係要諗清楚
有啲嘢冇咗就返唔到轉頭

真係好心痛唔想你阿妹有事
過來人身份希望你俾你阿妹睇到回心轉意唔去
印度小五女生反抗強姦 慘遭割喉挖眼刺死
https://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20180303/mobile/bknint-20180303034534508-0303_17011_001.html
2012年的巴士輪姦案,過程中有六個男人輪流傷害並強暴受害人喬蒂。她試圖反擊,咬了這些攻擊她的人,結果這班變態的禽獸極之殘忍地傷害喬蒂至死。攻擊者被捕後表示,發生這場攻擊是喬蒂的錯。「被強暴的時候她不應該反抗,她應該保持沉默地讓強暴進行,便不會受虐至死。」

教佢防狼術跟本on9
一個女人練博擊 一世
都唔一定夠一個正常男人打

仲要港女vs印度佬
巴打 有乜叫你阿妹揾我問多d 都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞