個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
唔洗驚 一定返唔到黎
印度有咩吸引你個妹一定要去?
老實講到時佢出咗事無人會可憐佢
又唔洗太擔心嘅。從發生嘅機會率嚟睇又唔係話真係咁大,雖然大過正常國家好多倍。去正常國家被姦嘅可能等如中頭獎嘅機會率、咁去印度可能等如中三或四獎咁啦。但我又唔會話我未中過六合彩頭獎,所以話六合彩係假嘅。

好多連登仔言論仲惡過共產黨,基本上佢地同谷精上腦印度人差唔多,但只不過怕死唔敢做,但谷精上腦印度人冇咁怕死真係會做

好多連登仔唔合自己思維嘅就要限制人出境、禁錮、落迷藥、恐嚇。真係乜都講得出。

你點都要尊重你細妹係一個廿鳩幾歲受過良好教育有足夠智識嘅獨立個體。
香港實在太多裙腳仔啦,啲癈佬同蝻亞人勇武好多,家陣界刀都變大殺傷力武器
著少啲衫,果亞天氣好熱
去北韓重安全過去印度
買定condom同ky去啦,起碼入無咁痛
水泥都屌穿你
睇完覺得非常同意。

至少我去印度未見到成條街都係人輪姦啲女咁,戒心一定要有,但FF化個惡劣就不必了。
咩料 成個印度夠比英國統治過 有關係既咩
我睇過啲英文料
應該係比其他印度地方好d
當然唔代表會安全
都係個句,周六圍佢
放心,連登巴打文化係咁㗎啦,我身為一分子點會唔明
果d 俾我姦咗先之類post 我識過濾嘅
不過都好多謝各位

其實都有個別巴打提供咗幾好嘅info 同心態比我
話時話佢有話過想去

不過知道一定要跟團就話咪
不如叫佢搵多個朋友一齊去啦
其實佢咁堅持實有原因
俾屋企人不停ban只會令佢咩都唔再講

一般人去印度旅行都好少會揀去南印
睇下佢係咪想去參加d咩活動

我都準備去南印
你咁撚屎點做人呀哥呀咁又唔得咁又唔得淨係係度問問問
屌你老母咁大個人小小野都要人教 祝你個妹成功登機去印度比人輪
防唔防鐵通先
真係擔心的辭職再借錢陪佢去。
最驚連條命都冇埋 班撚樣姦殺當食生菜
佢唔會肯俾我陪
明唔明
睇完晒D文之後,我覺得你只有兩個方法:禁錮佢,或者當冇咗個妹。
而家越黎越多好似樓主呀妹嘅人
覺得去日本韓國甚至歐洲都係膚淺
要追求所謂深度文化,顯出自己係與別不同
到頭來其實都係炫耀自己嘅一種方式
每個國家都有自己嘅文化,你呀妹係要揀個最危險嘅地方,又唔肯聽人講,樓主只可以用更強硬嘅方法,因為已經唔係小心啲就可以解決嘅問題
你去巴黎小心啲可以唔使俾人偷野,唔會俾黑人搞,但印度你幾小心都好,都完全係六合彩咁中招
佢都有去過歐洲日本玩

佢嘅理論係趁後生去辛苦同難去嘅地方
老d 大把機會去先進地方
有無諗過搵去過印度嘅南亞裔黎同佢講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞