個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
收埋佢passport ,唔俾佢去
堅決啲咪畀佢去,就算今次去完冇事佢只會更加覺得自己係啱,之後第2次,第3次... 總會有瀨嘢嘅一日
樓主姦左佢先,等佢有定心理準備
幫佢開發咗先
保得住條命當執翻身彩
其實香港好多人都怕死,有自我保護意識,所以問題不太。

如果係去旅行嘅話,唔係跟團就係幾個一齊去。

所以一般問題不大,最多人被偷下野,搶下野,呃下錢抽下水。

男一個人去冇問題,女嘅話有伴都冇咁大風險。

麻甩佬去當然唔會比人姦啦,雖然有可能
一班人去互相睇住,比人姦嘅可以又減低咗。
從整體數據去睇,出事嘅可能基本唔會高。

但佢細妹中咗好多出事嘅條件。

1)一個人

2)事前唔識人,去到 hostel 先搵伴,(唔好話印度人呀,任何國籍嘅人係青年旅社飲大兩杯做乜都冇仇報),可能佢真心想搵洋腸咁就冇野啦

3)會走出正常旅遊區

咁中咗以上幾樣都未必會中,但增加咗可機會率。

但出事上嚟真係冇人理佢同救佢,就算佢係hostel 識到幾條洋腸,洋腸會同佢一樣行程,當落單時已經被捉走,困住係唔知邊到玩三穴開發。
樓主細妹就係知印度多強姦案先咁想去咪阻住人喇
樓主個妹準備比狗屌了
你諗下
如果你呢刻唔阻止佢
就算佢今次冇比人姦
佢會覺得, 你地講印度咁危險, 其實都冇乜大不了姐
佢下次就會想去下Syria之類果d戰亂國家
去得愈多, 出意外既機率就愈大
上網睇果亞啲沙灘好似好出名 佢唔會諗住着兩塊布就去曬太陽呀嘛?

btw 建議樓主喺google搵果亞遊記 然後直接pm臺灣啲blogger問佢地好過啦 你喺child登問呢冷門地方點會有人答你
戰亂國同伊斯蘭地方佢應冇乜興趣
而家淨係知道樓主個妹去完之後,特區政府應該會有「黑色旅遊警示」㗎啦

又或者到12月就會喺呢度問,點樣搵到入境處嘅緊急求助電話之類
點解仲有人會想去印度。。。
睇外國綜藝,電視台一定會盡量全男班去拍
而且印度人好鐘意影相,鳩影個隻,
自拍就會行埋黎r影相
好撚危險⚠️
去旺角換moon 400有找
樓主話唔知阿妹passport去左邊
唔知幾時起飛
咁不如沒收佢電話啦 佢咁叻咪有錢買過部 買過部之後再沒收佢

唔想佢出事 但又因為冇錢冇假
咁樓主你就要堅定啲 唔好俾佢去
唔好再係度問人果度安唔安全 點可以安全啲 著咩衫紮胸之類
唔好假設你會阻佢唔到

老老實實 佢要出國喎 點會阻唔到 passport 身分證 電話 錢 行李 是但拎走一樣都得啦
我就唔信你同你老母話要同佢斷絕關係佢都照去旅行
樓主搵班兄弟姦左先
樓主真係好撚癈
而加講緊你個妹條命
同我講唔想影響關係 一向都自由
軟方法又試左 得返硬方法
一句講曬 唔做就byebye
都唔知你係咪真係諗住保護你個妹
早排係咪有條港女去伊朗比人屌到反艇?
剪撚咗本Passport啦
想比人姦又叫唔聽咪由佢去死當生少個 第日分身家都大份啲
鬼有身家咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞