個妹想一個去印度果亞玩,我又驚佢俾人強姦,有咩要注意?

1001 回覆
15 Like 661 Dislike
樓主,咁多位巴絲比哂意見叫你收/撕passport你又話驚影響兄妹關係,叫你陪佢去又話冇時間請唔到假,諸多藉口。
你個妹係聽人勸就唔會要你出上黎問意見,你點搵新聞/點講佢都唔會聽,唔通你認為你重可以用把口勸服你個妹?
口講不如行動,寧願你先下手為強等佢去唔到,唔好到事後先黎後悔。
扎胸內衣我都打算叫我阿媽買俾佢

中性LOOK?佢話佢都會剪短先去
on9
類似tb果種打扮
唔係呀化
姦殺
你叫你父母跪係到求佢一次,如果都唔肯,真係當冇生過算。
一個置親人擔心不顧的人,冇咩必要維持關係。
個妹要去體驗生活 你理撚得咁多姐
到時真係出事 都係一種人生經歷黎
好心你顧掂自己先啦
既然佢咁大決心要去 証明呢趟旅程對佢好重要 你不如俾多啲鼓勵佢好過啦
垃圾國家,極度歧視女人,仲去
買定人壽
呢d垃圾國家我男仔都唔撚會去
去過印度。
去返城市啲既地方,大街小巷唔好入,
一般7,8點後街上都冇野睇,所以8點前都唔好行街啦。
衣著方面基本唔好露腳,唔好低胸。
Good luck
淘張記者證 拎腳架相機
90阿婆都照姦

痴撚線有冇咁撚飢渴呀
Thanks,你有冇去過Goa?
catgirl不了
支國13億人口, 周街痾屎痾尿都係個別事件
一個人去2個人返
我都好明白樓主的狀況,邊個想自己個妹出事。
如果搵唔到PASSPORT,我應該會收起哂佢的銀包提款卡信用卡身份證,等佢冇左銀根去先。
必要時,真係必要時,換門鎖都要。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞