有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
連登定律:五毛丶泡菜狗丶5p 死全家

呢度我地主場
好似係
其實大家都漏左重點
屌你老味係唔撚係個個都識得去聽韓文呀咁撚勁
比幾千蚊入去聽外星語言不如留番d錢買碟睇好過啦
屌堆泡菜狗全部未撚起身呀
入黎駁啦

倦過屌騾仔呀 比人訓多陣啦
之前有幾個ptgf都好崇韓
D錢用黎去其他地區睇韓星演唱會etc
我聽完之後再約果時特登一排唔打j同食勁多生蠔狠狠咁屌佢地
其實大家都漏左重點

跟本班fans 好多都唔識韓文啦
個comment真係引撚曬啲on9港女出黎
講埋啲野真係顯得幾撚無知
以前讀女校鐘意親kpop個個都on9無知港女黎
乜無知野都講得出
話乜覺得做援交高級過做雞 有得揀客
又有得比人屌又有錢收 咪又係雞
屌堆泡菜狗全部未撚起身呀
入黎駁啦

倦過屌騾仔呀 比人訓多陣啦

小學生要上興趣班,比啲時間人啦
其實大家都漏左重點

仲有d 好撚核突嘅字
一個圈 加一畫 就已經係字

咁又唔好講人地既文字,文化黎既
不過d發音,追星同埋整容就真係
寵寵寵

巴打你Big bang啲女!
屌得好

我都想潤下佢但費事服務差啦
想知佢睇演仔演唱會嗌得勁d定俾人屌果時high d
學生妹 賣咁撚緊既西如果為左追韓星真係on9
個人有小小TASTE都唔鐘意D乜柒野韓蓄啦
個阿姐又講我岩
係班柒頭港女不願面對
早兩日有人話唔識達哥都比連登仔屌到反皮
而加

其實唔識牙達都好正常
好人好者點會咁無聊成日睇人打機
仲要對個打機佬咁上心

CHING岩聽
不過達狗係連登仲重要過D總統

其實我都懷疑有fd做ptgf
完全唔知d錢邊度黎去追韓星
乜啲韓畜依家咁惡
見到好多鬧阿姐嘅人臨尾都要加句利申非Big Bang fan,咩心態?

暗示係big bang fan屎

你個名
E隊野對fans撚狗咁撚
都咁多人撐?
一個韓狗 一個台狗 世界上最低等生物
[乜撚黃美英你收皮啦,一咪攻擊人年紀大,最好你無機會步入中年]

呢句好正! 笑死我
黃美英
Greta Cheng
Chan Pak Long
Nicole Nikaido
Sunchi Lau

其實主要呢幾條友

then u

邊位巴打同呢個肥仔大戰左幾百回合
黃美英
Greta Cheng
Chan Pak Long
Nicole Nikaido
Sunchi Lau

其實主要呢幾條友

黃美英勁撚串
等緊佢上水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞