有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
其實個阿姐又係搏屌㗎喎
去人地地頭話「而我不知xxx是誰」
唔識咪唔好睇囉 又要特登串鳩人地
利申:都覺得班韓迷偏激

毒果幾時係人地地頭啊on9

咁人地post韓星嘢
就係預咗俾韓迷睇
唔識/冇興趣咪唔好理囉
特登串人好玩啲咩
其實個阿姐又係搏屌㗎喎

發現冇腦港女

冇留意kpop好耐
其實個阿姐又係搏屌㗎喎

唔係地頭點會咁多人屌
個啊姐都係自己擺來柒架啦
其實個阿姐又係搏屌㗎喎

都係話唔識姐 個阿嬸又冇講d咩
其實個阿姐又係搏屌㗎喎

各打50大板先啦, 阿姐就傻系無啦啦人地地頭留言
班泡狗就玻璃心好似大6仔咁

個啊姐又冇話鐘唔鐘意big band 只係話唔知邊個係big band 都要比人批鬥,屌你老母死泡狗
快D救阿姐
點樣可以治鳩啲韓撚 等緊食花生
快D救阿姐

屌都冇人覆
走啦!呢個救唔到架啦!
真好笑
咩撚野人地地頭?
蘋果係人都可以留言

班泡狗覺得唔識/唔鍾意就唔好click入嚟睇喎,
當咗個post係佢地fans page咁

個啊姐又冇話鐘唔鐘意big band 只係話唔知邊個係big band 都要比人批鬥,屌你老母死泡狗

第一日知咩
韓狗真垃圾
古人團呢
Amanda Lu
Bosco Luk 因為她用詞有問題,你可以留言話不認識bigbang這對組合,但她話唔知乜水係好似係佢有問題!
Hide · 1 hour ago

屌 話唔知佢乜水咪即係唔識佢囉 學好中文未
真係好撚恐怖 人哋話唔知bigbang乜水 又無話佢垃圾無話其他 成班癲狗出嚟吠話佢唔哈韓自命清高睇低人 自己喺到無限上綱上線過分解讀
Wfc
其實係呀姐話唔識
然後有條友就串鳩佢呀嬸唔識呢啲嘢
明明就係條友挑佢機先
咁呀姐咪反駁話 係呀啲無知少女先中意呢啲嘢
之後就話呀姐唔識尊重😂😂😂
呢班中學雞真係好撚on9

利申 有睇開韓流嘢 不過對於啲靚妹咁樣上綱上線法表示無眼睇
係咁講自己學校個堆到底做乜鳩
冇泡狗覆機呀
如果成件事係張學友開concert
有人留言話唔識佢
應該係變左恥笑 問下佢坐左幾耐

而唔係好似班痴撚線fans咁係咁攻擊
韓狗好低質
屌 其實個呀姐都唔抵幫
佢個心態根本就係覺得自己唔識bigbang好清高好脫俗
貼番D圖先: 事源係一個新聞報導 "大會安排超混亂 BIGBANG啟德騷6點開場, 大批苦主仲排長龍"

跟住阿姐就講左呢句野,

韓撚首先開戰

之後韓撚人身攻擊阿姐包括年齡同樣貌

夾雜阿姐零星反擊

阿姐就黎比人起埋底
屌你老母韓狗死全家,中學雞真係中學雞,講句嘢都戇鳩鳩,無啦啦講乜柒野學校 feel到班友仲覺得自己好有point
要求增兵!要求增兵!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞