有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike

呢隻dse好笑
又話以前可能會同人筆戰
而加覺得晒鳩氣廢事屌
笑下就算

最後又係同人嘈
之後果啲都廢事cap

Btw睇第一個回覆
名正言順狗都唔睇
有留意開蘋果應該知我講咩

呢隻dse好笑
又話以前可能會同人筆戰
而加覺得晒鳩氣廢事屌
笑下就算

最後又係同人嘈
之後果啲都廢事cap

Btw睇第一個回覆
名正言順狗都唔睇
有留意開蘋果應該知我講咩
樓上位會員春卷點解成日引用但唔打字
樓上位會員春卷點解成日引用但唔打字

咁依家得未

仲未見你去支援阿姐嘅

第一個comment

呢個真係on撚鳩,屌騾仔都講得出

應該假膠黎
韓國=垃圾=狗
我有去睇,除左個主辦單位流四之外,
場Show其實好好睇

不過現場好多人真係好撚on9
一開始暖場個DJ其實真係揀歌揀得幾好,
但係成班好似死屍咁零反應...
淨係播Bigbang D歌先會Fing下燈
嘩屌,識唔識尊重表現者呀?

我睇表演,都係想聽台上面果個唱,
仆你個街,企我地隔離條囡係撚咁大聲唱,
唔係D High歌先係咁,抒情歌屌佢老母都係咁
把聲又尖又大聲又難聽

最慘我前面條囡我唔知佢幾耐無洗頭,
每隔幾分鐘就漂過一股臭味....

尋日真係好多支那狗同超厚妝偽韓妹

一場咁大型嘅Show我都唔知點解會揀香港做Final場,
主辦單位又閪,D觀眾又死屍咁,
都係飛去當地睇Show最開心
韓撚啲自尊心真係好脆弱
係咁易講佢地一句就發晒顛屌鳩人
仲要扮到好理性

成班玻璃心
唔覺得嗰阿姐留言有咩問題
係啲人玻璃 好似踩碎咗佢咁 然後就屌鬼
我有去睇,除左個主辦單位流四之外,
場Show其實好好睇

不過現場好多人真係好撚on9
一開始暖場個DJ其實真係揀歌揀得幾好,
但係成班好似死屍咁零反應...
淨係播Bigbang D歌先會Fing下燈
嘩屌,識唔識尊重表者呀?

我睇表演,都係想聽台上面果個唱,
仆你個街,企我地隔離條囡係撚咁大聲唱,
唔係D High歌先係咁,抒情歌屌佢老母都係咁
把聲又尖又大聲又難聽

最慘我前面條囡我唔知佢幾耐無洗頭,
每隔幾分鐘就過一股臭味....

尋日真係好多支那狗同超厚妝偽韓妹

一場咁大型嘅Show我都唔知點解會揀香港做Final場,
主辦單位又閪,D觀眾又死屍咁,
都係飛去當地睇Show最開心

其實過30歲/完全唔聽kpop睇韓國節目既話唔識佢地真係絕對唔出奇
世界咁大一定要識big bang咩
D泡菜真係好低質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞