有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
而家reply過千未知呢個post上去望都700幾
其實呢bigbang搵得多過maroon5 唔知真唔真啦
但係人地都有一定知名度同身價
上到咁高地位實有佢既價值
呢位小姐唔識唔緊要 唔需要講出黎既 只會顯得自己目光短淺姐
而佢仲疑似帶住嘲笑既態度話「而我不知道xxx是誰」黎顯得自己唔識新世代野既清高
好難唔引起人既情緒既
其實屌韓狗既人一味反對話人垃圾都唔係好尊重 畢竟人地都有佢既價值
但係因為咁怒屌人既韓迷又係激動左啲既
利申 有聽bigbang

其實個阿姐冇講
「而我不知道big bang是誰」
追post啦
而佢仲疑似帶住嘲笑既態度話「而我不知道xxx是誰」黎顯得自己唔識新世代野既清高
好難唔引起人既情緒既
其實屌韓狗既人一味反對話人垃圾都唔係好尊重 畢竟人地都有佢既價值

點樣呀?唔識big bang叫目光短淺
咁你是咪好有抱負呀?
全世界都要識佢地架?
你同個post入面啲韓狗有咩分別?

又嚟
全世界都要識bigbang
最好加入初一音樂課程入面
唔識就會顯得自己目光短淺

我都係尋晚先知big bang有5個人,
我真係目光短淺呀
強烈建議將big bang引入教科書入面,
由小一開始學,音樂堂都要唱佢地嘅歌,
教導啲小朋友成為一個好有遠見嘅成功人士

有人留言話一開始係呢啲言論激嬲啲fans
唔關佢唔知乜唔乜水事

中二病發作
屌拿聲,望到d 留言真係火都黎撚埋
泡菜狗仆街死啦快d
連登仔雙重標準都唔係第一日嘅事

達哥件事係咁 ben哥神探修又係咁
乃至所有圍爐post
啲人入去打而我不知道主角是誰就被屌到反皮

不過班fans成班癲狗咁真係丟晒佢地偶像嘅存
利申:唔聽kpop 唔鐘意泡菜文化

乃至所有圍爐post

不過班fans成班癲狗咁真係丟晒佢地偶像嘅
好難唔引起人既情緒既

點樣呀?唔識big bang叫目光短淺
咁你是咪好有抱負呀?
全世界都要識佢地架?
你同個post入面啲韓狗有咩分別?

搵得多錢就要識?
冇留意開就唔識架啦
講句唔識就引哂d韓狗出黎屌佢
佢又唔係入人地fans page撩交打都有錯?

bigbang 上到高位
咁bob dylan 係咩?救世主?
韓狗收皮喇,冇腦學人講道理啊
幫下啊姐啦
韓畜真係弱撚智

D fans笑人中年只係表現出佢地低能,但D人不斷鬧人韓狗亦顯出反韓嘅人質素唔好得去邊,我冇話過支持kpop嘅人有幾好質素,留言D港女已經係例子,但並唔能夠代表所有kpop fans

呢句真係玩撚哂

句野好撚霸道 講呢句好似feel到叫你收撚皮咁
佢地無留意韓星點會識呢
好慘班阿姐
Big Bang 咁戇鳩個名都諗得出
柒到宇宙大爆炸

乃至所有圍爐post

不過班fans成班癲狗咁真係丟晒佢地偶像嘅存

所以佢地只岩向連登同高登圍爐打J, 出到街冇人理佢地
同意呢件事啲韓狗係幾癲 但不嬲都覺得呢類踩低人地枱高自己既撚屌好抵鬧 踐踏人地既喜好就顯得自己好高尚?
睇big bang是一生享受good taste
同意呢件事啲韓狗係幾癲 但不嬲都覺得呢類踩低人地枱高自己既撚屌好抵鬧 踐踏人地既喜好就顯得自己好高尚?

Yes....正正係韓狗做嘅野 所以依家咪以其人之道 還治其人之身

唔踩下主流興既野, 點顯得我地連登仔與眾不同
好難唔引起人既情緒既

智障泡狗出沒

睇佢個名已經知

拿我由頭到尾都好冷靜既
我只係覺得唔識真係唔使特別講出黎
唔怪得人屌 我睇錯佢話唔講個句野sor真係冇追post
咁激動我真係嚇親
係到講句對唔住 唔知道大家真係咁憎韓狗 我道歉

點解唔識就係踩低
講句唔識就話踐踏
其實我都同意中一妹妹話個姨姨無知

宇宙大爆炸wo,全宇宙都要識啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞