有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike

第一個comment

呢個真係on撚鳩,屌騾仔都講得出

屌 好似high上腦咁 第一次睇concert咩

最好笑係佢又知屌騾仔係咩感覺
唔識咪唔識囉
有咩問題
利伸:我剩係聽過個名 唔知咩黎
不過上面有條港女提及過既鋼琴家就識
唔撚識咪唔撚識
人身攻擊真係好撚小學雞

班狗IQ 80以下

琴日睇完metallica ,我諗無野high很過佢地
其實個阿姐又係搏屌㗎喎
去人地地頭話「而我不知xxx是誰」
唔識咪唔好睇囉 又要特登串鳩人地
利申:都覺得班韓迷偏激

毒果幾時係人地地頭啊on9

咁人地post韓星嘢
就係預咗俾韓迷睇
唔識/冇興趣咪唔好理囉
特登串人好玩啲咩

咁報美國大選新聞係咪得美國人睇得? 咁話唔知Trump係乜水又係咪叫串緊佢?
啲人都幾低質,呀姐一句就咁jer住晒

班狗IQ 80以下

琴日睇完metallica ,我諗無野high很過佢地

班泡狗識撚咩
咩冇concert好氣氛過佢地
真係垃圾到
求其一場avenage seven ,acdc既live都好過佢地
Metallica更加唔使講
我懷疑佢地淨係睇過一場concert
得罪講句,唔識bigbang嘅睇到篇報導就咁拉落去睇唔到咪算鳩數囉,你要特登留句野引戰真係自己攞黎,你會唔會係連登見到啲自己完全唔識嘅野無啦啦走入去留comment話 唔知乜水係Stephen curry 唔知乜水係Steven Gerrard
其實特登入個post講得呢句嘅 根本就知Big Bang係乜水,擺明留comment引泡狗戰 有幾無辜,自己攞黎 明知泡狗係上哂腦

呢個真係on撚鳩,屌騾仔都講得出

班狗IQ 80以下

我諗10都唔知有冇

唔係fan屎又打咁大篇文做乜鳩

呢個好笑 自稱唔係fans但打一大篇野反駁
得罪講句,唔識bigbang嘅睇到篇報導就咁拉落去睇唔到咪算鳩數囉,你要特登留句野引戰真係自己攞黎,你會唔會係連登見到啲自己完全唔識嘅野無啦啦走入去留comment話 唔知乜水係Stephen curry 唔知乜水係Steven Gerrard
其實特登入個post講得呢句嘅 根本就知Big Bang係乜水,擺明留comment引泡狗戰 有幾無辜,自己攞黎 明知泡狗係上哂腦

唔鐘意咪唔識囉,單新聞下面咁多引申講緊現場混亂情況,係篇新閒報導到講句唔識有咩問題? 而正常見到呢句野理解如下:

正常人理解係 : “嘩! 乜咁誇張既,隊野咁出名既咩 ?我唔識喎

kpop狗理解為 : “班整容狗扮乜春野啫? 又柒又gay人造人以為自己好有料? 你老母俾狗屌生到你咁撚樣柒下柒下,咁撚肉酸鍾意個班都on撚柒鳩
講真我自己都有聽下韓國嘅音樂 ((勿屌
但關於今次件事真係覺得好撚on9(fb好多人share,唔會唔知
心諗我鐘意聽乜音樂係我嘅事,係我嘅興趣。相反人地都可能喜歡我唔識嘅歌手姐 咁唔識好正常姐
喂屌你地班玻璃心見人講句我唔識bigbang,好撚正常嘅一句話,唔識就唔識㗎喇,成班小學雞係到同人介紹咩好辛苦先出道到做乜嘢 乜嘢唔識=眼光短淺
唔係成個世界都要識bigbang
成班係到攻擊人,成熟啲喇好心
身邊好多人去睇bigbang 是否悲哀
屌到班泡狗無聲出,完,訓覺
屌到班泡狗無聲出,完,訓覺

你係Akl Li Li?

係呀

唔鐘意咪唔識囉,單新聞下面咁多引申講緊現場混亂情況,係篇新閒報導到講句唔識有咩問題? 而正常見到呢句野理解如下:

正常人理解係 : “嘩! 乜咁誇張既,隊野咁出名既咩 ?我唔識喎

kpop狗理解為 : “班整容狗扮乜春野啫? 又柒又gay人造人以為自己好有料? 你老母俾狗屌生到你咁撚樣柒下柒下,咁撚肉酸鍾意個班都on撚柒鳩

只可以講個阿姐多鳩餘,多鳩事
香港太多人覺得自己眾人皆醉我獨醒,硬係要話撚哂俾全世界知 係呀,我唔識呢啲所謂出名嘅人㗎,呢啲泡菜團咁多後生仔女捧呀嘛,我話哂俾你地知我係唔識呀,我係高人一等呀,呃埋個like先。
你真係覺得佢純粹因爲唔識而留comment 如果你咁諗我恭喜你
下面兩段唔知你做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞