有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike

第一個comment

呢個真係on撚鳩,屌騾仔都講得出

泡狗都係傻閪,比幾千銀睇d垃圾

人地鐘意咪去睇其實冇咩問題 覺得值咪得
只因為人地泡狗所以你咪又係話人傻閪 你同佢地冇咩分別
正評是給呀姐的
早兩日有人話唔識達哥都比連登仔屌到反皮
而加

其實唔識牙達都好正常
好人好者點會咁無聊成日睇人打機
仲要對個打機佬咁上心
惡過狗
搭單問成龍 係乜水 而我不知成龍是誰
而加

其實唔識牙達都好正常
仲要對個打機佬咁上心

牙你老母
而加

其實唔識牙達都好正常
仲要對個打機佬咁上心

牙你老母

你會唔會同牙醫個牙你老母呀
咁牙達個名真係有個牙字
你發乜野神經無啦啦講人老母呀
呀姐贏左 講咁耐d 回覆都冇話失態
但班泡狗就嬲到震
呀姐贏左 講咁耐d 回覆都冇話失態
但班泡狗就嬲到震

撐BIGBANG撚同呢到班撐達撚一樣
屌 其實個呀姐都唔抵幫
佢個心態根本就係覺得自己唔識bigbang好清高好脫俗

人地覺得唔識bigbang好清高有咩問題?
咁就值得被圍屌?
你係bigbang fans?
其實兩邊都唔抵幫,唔明點解可以嘈咁撚耐

阿姐俾人話中女就屌番人無知先鍾意big bang (一竹篙打一船人+eq低)

班韓撚就笑鳩人阿嬸唔識呢隊big bang又乜又柒 (年齡歧視)

結論:鬧劇一場

唔好扮中立啦

香港歌手演唱會動員人數小過bigbang
證明香港人鍾意bigbang多過香港啲垃圾歌手
亦證明連登仔係小眾盲反
得罪講句,
香港人連BigBang都唔識又真係柒左d

唔識咪唔識囉

得罪講句
我唔知你咩先叫識
如果理解佢為嗡得出佢有咩歌 有咩人
我諗唔識好過識

咁撚戇鳩既野識黎把撚?
知係垃圾Kpop男團就夠啦
定係你身邊d人都係咁撚岸鳩既人 要埋堆子呀

泡菜撚真係無腦
香港人一定要識bigbang 呀
佢同香港有咩直接關係呀
上左年紀唔識big bang 真係唔奇

不過咁都要俾人圍插就 ......
諗翻起上年我仲問個fd g dragon有幾多個成員
邊個bigbang邊個bigbang 唔知佢地係邊

利 ekids fans
班垃圾崇韓港女,求其是但up一個歐美歌手佢哋咪又係唔識
堆泡菜狗仲話主場
死撚哂去邊
入黎比人撚啦
邊撚個BIGBANG啊 唔撚識
睇 ekids都唔睇bigbang啦

女人
鍾意得d韓狗個腦都裝屎
Big Bang theory咪個套美劇
再唔係咪rock mafia feat miley cyrus果首歌
仲有野叫big bang?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞