有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike

原來協恩考第一果個都係崇韓

其實拎學校打飛機係咩心態

冇野講唯有靠呢樣

老母教落 女呀一定要讀名校 考最top 咁先有前途架
然後個女讀左名校就覺得高人一等了
然後再加埋大學論 大公司論 豪宅論
係個社會既風氣 除左讀書無獨立思考力既靚妹大過左都係係ibank幫鬼佬含下撚搵大錢
咁計法佢地搵既錢多過呢個唔識big bang大媽都唔出奇既
但唔撚關big bang事lor 唔好影衰名校啦衰妹

Greta 都係讀名校 佢唔會炫耀 有內涵唔會show off

唔講仲以為佢讀MIT ivy league

我就算xxx都唔會炫耀。唔似人地xxx咁xxx lor
呢句都係暗示緊佢覺得佢係xxx已經高人一等啦 而佢唔炫耀更加顯得自己係人上人tim
咁撚樣讚自己 醜字識寫嗎?
同D韓狗嘈簡直浪費時間,
再者,個阿姐都唔洗晒咁多文字去應,
因為班友一直都係唔用腦,晒氣。
仲狼過D J-pop同其他pop....

身邊有D韓狗朋友我唔理佢地,
真係一日到黑係到吹到幾好幾好....

只會更加反感...

呢條傻閪宜家開始驚

點解咁講

睇完就明香港教育真係好失敗
同我細佬妹差不多大
好彩我細佬妹唔追on9韓星

人地話追日星

毒果幾時係人地地頭啊on9

都係話唔識姐 個阿嬸又冇講d咩

各打50大板先啦, 阿姐就傻系無啦啦人地地頭留言
班泡狗就玻璃心好似大6仔咁

扮咩撚野中立
屌你老母臭閪
係度我希望各位巴打
將來就算j幾痕
都千祈唔好做崇kpop既女仔隻兵

協恩小妹妹

lol
抵撚死啦呀姐
呢班D港女
老母學校唔識教女,連登仔幫佢教
己Submit去協恩Secret等佢班同學睇下呢條港女點柒出學校
真係好人好姐點會迷韓
呢班D港女
己Submit去協恩Secret等佢班同學睇下呢條港女點柒出學校

email埋去佢學校
呢班D港女

email埋去佢學校

有無e-mail ?
呢班D港女

email埋去佢學校

有無e-mail ?

名校secret 仲大影響力

協恩小妹妹

終於有人講d臭閪妹妹
呢啲垃圾完全冇獨立思考能力,一尾以為自己學嘅嘢就係全世界,以為自己論點好清晰,啱架啦而家比連登仔調教下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞