有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
身邊好多人去睇bigbang 是否悲哀

黎緊好似仲有幾日
得罪講句,唔識bigbang嘅睇到篇報導就咁拉落去睇唔到咪算鳩數囉,你要特登留句野引戰真係自己攞黎,你會唔會係連登見到啲自己完全唔識嘅野無啦啦走入去留comment話 唔知乜水係Stephen curry 唔知乜水係Steven Gerrard
其實特登入個post講得呢句嘅 根本就知Big Bang係乜水,擺明留comment引泡狗戰 有幾無辜,自己攞黎 明知泡狗係上哂腦

唔鐘意咪唔識囉,單新聞下面咁多引申講緊現場混亂情況,係篇新閒報導到講句唔識有咩問題? 而正常見到呢句野理解如下:

正常人理解係 : “嘩! 乜咁誇張既,隊野咁出名既咩 ?我唔識喎

kpop狗理解為 : “班整容狗扮乜春野啫? 又柒又gay人造人以為自己好有料? 你老母俾狗屌生到你咁撚樣柒下柒下,咁撚肉酸鍾意個班都on撚柒鳩

只可以講個阿姐多鳩餘,多鳩事
香港太多人覺得自己眾人皆醉我獨醒,硬係要話撚哂俾全世界知 係呀,我唔識呢啲所謂出名嘅人㗎,呢啲泡菜團咁多後生仔女捧呀嘛,我話哂俾你地知我係唔識呀,我係高人一等呀,呃埋個like先。
你真係覺得佢純粹因爲唔識而留comment 如果你咁諗我恭喜你
下面兩段唔知你做乜

遼佢個個人,係後面講扮明針對個c9
比sunshi lau 發現咗
[quote]

只可以講個阿姐多鳩餘,多鳩事
香港太多人覺得自己眾人皆醉我獨醒,硬係要話撚哂俾全世界知 係呀,我唔識呢啲所謂出名嘅人㗎,呢啲泡菜團咁多後生仔女捧呀嘛,我話哂俾你地知我係唔識呀,我係高人一等呀,呃埋個like先。
你真係覺得佢純粹因爲唔識而留comment 如果你咁諗我恭喜你
下面兩段唔知你做乜

遼佢個個人,係後面講扮明針對個c9

下面泡狗啲留言無乜點睇
睇返上面啲圖都知班fans係on撚9
between 都係嗰句啦 你引得戰就預咗 定係個c9天真到覺得係蘋果下面留呢啲言會無人屌佢
比sunshi lau 發現咗

戰況如何

屌打緊,佢唔肯潛水,仲要死雞撐飯蓋
咁講都係想刺激下人撩交嗌姐 成功啦
得罪講句,
香港人連BigBang都唔識又真係柒左d
得罪講句,
香港人連BigBang都唔識又真係柒左d

唔識咪唔識囉
接力呀,頂唔順啦,條友好on9,仲要死雞撐飯蓋
其實如果有人話唔知木村拓哉係邊個會唔會唔同哂

始終big bang 呢幾年先彈起
唔識都正常
你話唔識木村好似誇左d
留名,多d 巴打幫手屌d 韓狗
見親呢d 我次次都笑而不語
佢唔識咪由得佢
追住人來屌又有咩意思
你話佢詆毀人就話姐

利申 09年起做泡狗 從來聽歌多過睇人
得罪講句
facebook鬧交果幾條友都on99
得罪講句

平心而論
Big bang 同張學友差唔多級數
得罪講句

平心而論

屌你老母係到開分身
得罪講句

平心而論

屌你老母係到開分身

凸^-^凸?
得罪講句

平心而論

撚伯仲未踏出過亞洲
無咩資格同bigbang學友比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞