有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
如果成件事係張學友開concert
有人留言話唔識佢
應該係變左恥笑 問下佢坐左幾耐

而唔係好似班痴撚線fans咁係咁攻擊
韓狗好低質

咁講真又唔同, 張學友係本地野留意多D係應該
韓撚係外國野唔係鐘意基本上唔會接觸
屌你老母韓狗死全家,中學雞真係中學雞,講句嘢都戇鳩鳩,無啦啦講乜柒野學校 feel到班友仲覺得自己好有point

真係笑撚左 無啦啦講中學

仲有班中學雞好玻璃心
一句唔識就人生攻擊人
反而我想知點解韓狗特別玻璃心 真係其他都唔會架喎,成班成日驚人哋笑佢做乜柒
屌你老母韓狗死全家,中學雞真係中學雞,講句嘢都戇鳩鳩,無啦啦講乜柒野學校 feel到班友仲覺得自己好有point

真係笑撚左 無啦啦講中學

仲有班中學雞好玻璃心
一句唔識就人生攻擊人

呢一啲中學雞真係好垃圾,肯定係學校學埋晒啲乜柒野通識駁論就以為自己講嘢好有point
屌你老母香港教育就係教呢啲垃圾出嚟,完全係香港教育制度底下嘅失敗品
黃美英 嗯?你話我地小妹妹無知咩咩咩先(雖然我是男 ,我一開始都只係叫你聲中年婦女

呢條友應該假Account
快D救阿姐

有冇可能反cup班韓狗
黃美英 嗯?你話我地小妹妹無知咩咩咩先(雖然我是男 ,我一開始都只係叫你聲中年婦女

黃美英係少女時代個Tiffany
如果成件事係張學友開concert
有人留言話唔識佢
應該係變左恥笑 問下佢坐左幾耐

而唔係好似班痴撚線fans咁係咁攻擊
韓狗好低質

唔識張學友連大陸人都不如

sor 真係唔識 唔好屌我
(真人真事)
以前有個朋友問我識唔識big bang,當時我真係唔識就答咗句乜野big bang 啊 宇宙大爆炸啊
佢個樣 >🌚 就係咁我就無咗個朋友

又有另一次,朋友撘朋友識嘅想破冰問:你地有無睇running man 等佢地傾完,我自己屎忽痕走去問佢地有無睇walking dead 啊 之後問人有無睇running man 個個人唔知發咩癲覺得我串緊佢所以成餐飯係到西面

而家諗返啲泡菜撚係唔係咁撚戇鳩啊?? 唔比人唔識泡菜野 咁撚玻璃心都有
而家學精咗,一聽到人講泡菜野就直接black list

有咩明星就有咩fans 自大到 一定要識你?

我都唔識
見到啲留言真係想暈
論點好小學雞
係度捉人字眼
明明係啲韓狗過份解讀人先
話返阿姐句野有隱喻
要去諗點反擊佢地真係辛苦
泡狗真係弱智
本地樂壇都就死喇
聽乜撚泡菜歌
都唔知佢地唱乜架喇
可憐既呀姐
其實兩邊都唔抵幫,唔明點解可以嘈咁撚耐

阿姐俾人話中女就屌番人無知先鍾意big bang (一竹篙打一船人+eq低)

班韓撚就笑鳩人阿嬸唔識呢隊big bang又乜又柒 (年齡歧視)

結論:鬧劇一場

我有留意下泡菜野都唔識

點會屌 純粹係覆返你條友一定係假ac 姐/on9仔姐
冇睇bigbang就冇見識短視 班韓狗懵撚左啊?
冇睇bigbang就冇見識短視 班韓狗懵撚左啊?

問返佢地外國歌手佢地都唔一定識啦
唔留意開鬼會識咩

班垃圾中學雞用好多5p mk字 又好多蝗語
好撚難頂
唔識big bang theory好正常
我都係齋係堂上聽講師講過下
講真 唔係讀個範嘅人唔識好正常
唔通個個都係科學家咩

仲未見你去支援阿姐嘅

第一個comment

呢個真係on撚鳩,屌騾仔都講得出

屌 好似high上腦咁 第一次睇concert咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞