有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike

唔係fan屎又打咁大篇文做乜鳩

Bigbang 點解又會講到鋼琴家

yiruma 叫classic 鋼琴家

條女以為d人係憎韓國人? 憎韓國文化?
根本係d人覺得big bang 呢類kpop 甚至呢個組合唔吸引姐
雖然話就話後生一代中意韓劇多數中意埋kpop 但總有堆師奶剩係睇韓劇唔理kpop既 所以唔識有咩所謂
但打一句而我不知xxx是誰係果個阿姐太大意 踩錯場
之後要好彩多謝班熱血低eq既big bang fans作侮辱性反擊先攪到愈黎愈熱鬧

唔識bigbang就係攞嚟賤
On99

你試下用 而我不知道bigbang是誰
我覺得無咁多人罵

所以用「乜水」嚟形容bigbang就係攞嚟賤?

如果講我唔中意bigbang會唔會比人鬧死

傻西
幽默感呢啲野天生架
高登同連登都係咁啦
你以為好笑?但實際唔好笑
跟住咪又係比人恥笑

我見到既情況係
你以為好好笑句野
對唔住有啲人唔覺
咪笑返你上年紀囉

你老母臭西
你點覺得係講笑?
同埋一個師奶唔識好出奇?

好似得條柒頭以為阿姐搞笑,
呢個post從來都無人覺得呢句嘢係搞笑
無啦啦彈句幽默感出嚟唔知做乜

呢個年紀唔識有咩咁出奇

我指果條女唔係個May 姐,係個港女

唔只一個港女啦係咪呀?
所以佢地引戰
呀姐還擊
你就focus落呀姐嘅果啲反擊說話

唔好扮中立啦泡菜
好撚噁心呀

咁D人鬧人韓狗會顯得清高D?

咁班人覺得自己識bigbang 就清高啲?
所以可以屌呀姐?

唔好回避問題啦
而加係班泡菜粉引戰 一大堆攻擊說話
然後畀人鬧韓狗
你就focus落人地反擊嘅說話到

唔好扮中立啦
講到尾先撩者賤
果到係蘋果新聞page唔係泡菜page呀

我由頭到尾都冇講過唔識big bang有咩問題,反而覺得屌人唔識 big bang D港女更低能,你要話我扮中立我都冇計
big bang theory

你老母臭西
你點覺得係講笑?

呢個年紀唔識有咩咁出奇

佢地覺得全世界都要識
唔識就係眼光短淺

邊個攞來賤呀傻西?

傻西
幽默感呢啲野天生架
高登同連登都係咁啦
跟住咪又係比人恥笑

我見到既情況係
你以為好好笑句野
對唔住有啲人唔覺
咪笑返你上年紀囉

你老母臭西
你點覺得係講笑?

我咪覺得佢似講笑

但人地唔係咁覺囉 你明唔明
係佢呢句刺激到攻擊佢果條女

我見到條女係最底都有留comment話我串佢果啲
我都覺得佢低能又點?
事實佢果句係刺激到【玻璃心】既韓迷

根本係d人覺得big bang 呢類kpop 甚至呢個組合唔吸引姐
雖然話就話後生一代中意韓劇多數中意埋kpop 但總有堆師奶剩係睇韓劇唔理kpop既 所以唔識有咩所謂
之後要好彩多謝班熱血低eq既big bang fans作侮辱性反擊先攪到愈黎愈熱鬧

但係個女仔講嘅野同啲唔準其他人入自己圍爐post 講唔識某某人講嘅連登仔一鳩樣喎

你試下用 而我不知道bigbang是誰
我覺得無咁多人罵

所以用「乜水」嚟形容bigbang就係攞嚟賤?

如果講我唔中意bigbang會唔會比人鬧死

屌 暴露智商
邊撚個BigBang?

有人留言話一開始係呢啲言論激嬲啲fans
唔關佢唔知乜唔乜水事
其實我真係唔明連bigbang都唔識係咩事
宇宙大爆炸呢d野點都要識小小掛

邊撚個fd去幫泡菜狗就即刻unfd

咁D人鬧人韓狗會顯得清高D?

咁班人覺得自己識bigbang 就清高啲?
所以可以屌呀姐?

唔好回避問題啦
而加係班泡菜粉引戰 一大堆攻擊說話
然後畀人鬧韓狗
你就focus落人地反擊嘅說話到

唔好扮中立啦
講到尾先撩者賤
果到係蘋果新聞page唔係泡菜page呀

我由頭到尾都冇講過唔識big bang有咩問題,反而覺得屌人唔識 big bang D港女更低能,你要話我扮中立我都冇計

你又頭到尾係focus落呀姐同埋反韓者嘅批評上面咋喎
班fans開始時點屌人
你輕輕帶過
咁樣唔係偏頗?
Big bang都唔識,好打極有限啦
我認為有d野一定要識少少囉
作為人類起源其中一個最重要的講法
一定要識

邊個攞來賤呀傻西?

傻西
幽默感呢啲野天生架
高登同連登都係咁啦
跟住咪又係比人恥笑

我見到既情況係
你以為好好笑句野
對唔住有啲人唔覺
咪笑返你上年紀囉

你老母臭西
你點覺得係講笑?

同個fb page班港女一樣咁九唔搭八

你老母臭西
你點覺得係講笑?

我咪覺得佢似講笑

但人地唔係咁覺囉 你明唔明
係佢呢句刺激到攻擊佢果條女

我見到條女係最底都有留comment話我串佢果啲
我都覺得佢低能又點?
事實佢果句係刺激到【玻璃心】既韓迷

佢D fans玻璃心 反而係呀姐抵死?

點解fans玻璃心係呀姐攞嚟賤?
意思指「明知班fans低質素就咪刺激佢地」?

係人地個留言下面屌鳩人中年婦女話人對號入座

又要撐又要驚人睇低佢
無啦啦撻個阿姐應該都係唔識嘅鋼琴家名
Big bang都唔識,好打極有限啦
我認為有d野一定要識少少囉
作為人類起源其中一個最重要的講法
一定要識

棒棒堂係group bang
而家係big bang
羅志祥係光速跳舞bang

Mk妹總是離不開俾人bang
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞