有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
只係講左句而我不知BigBang是誰
比班港女留言狂屌,屌左成200幾個comments
韓撚真係痴撚線

毒果facebook
韓撚真係痴撚線

毒果facebook

係人地盤引戰冇人幫到佢架喎
韓撚真係痴撚線

毒果facebook

毒果都算地盤
韓撚真係痴撚線

毒果facebook

毒果都算地盤

毒果娛樂報日日吹奏kpop
組團屌番啲港女轉頭啦 阿姐好慘
組團屌番啲港女轉頭啦 阿姐好慘

古人團呢
痴線已經300幾 雖然我自認韓狗但唔識邊個bigbang我覺得冇乜所謂 佢地又要針黎針去 兩邊都有問題
利申:冇聽開bigbang d歌
痴線已經300幾 雖然我自認韓狗但唔識邊個bigbang我覺得冇乜所謂 佢地又要針黎針去 兩邊都有問題
利申:冇聽開bigbang d歌

有個男人都話唔識仲屌鳩迷韓撚。但無人屌
揀人黎恰,垃圾
未聽過周杰倫啲歌啲人都覺得好驚訝

但洗洗比人追住黎屌先
韓狗真係好撚on9
搵男/女朋友咪撚搵韓狗
之前個男朋友識落先知係韓狗 ya一日到黑凈係識睇content farm
韓狗真係好撚on9
搵男/女朋友咪撚搵韓狗
之前個男朋友識落先知係韓狗 ya一日到黑凈係識睇content farm

迷韓既男仔應該比金正恩拎高射砲射撚死
邊個post,我要去支援個阿姐

屌搵到啦,我來啦啊姐

屌搵到啦,我來啦啊姐

我都睇到了,班泡狗是咪痴咗線呀,唔知咪唔知囉咁都要屌

屌搵到啦,我來啦啊姐

屌搵到啦,我來啦啊姐

屌搵到啦,我來啦啊姐

仲未見你去支援阿姐嘅

屌搵到啦,我來啦啊姐

400幾個啦屌
見到好多鬧阿姐嘅人臨尾都要加句利申非Big Bang fan,咩心態?

仲未見你去支援阿姐嘅

第一個comment
痴線已經900幾個post
半夜三更都唔訓係度屌啊姐
d韓狗

仲未見你去支援阿姐嘅

第一個comment

呢個真係on撚鳩,屌騾仔都講得出

唔識big bang叫眼光短淺
咁佢地一定好有遠見同抱負啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞