有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
鍾晴 樓主唔識bigbang一d錯都冇 當佢真係唔知bigbang係邊個 我都理解到 之後有人攻擊佢既年紀又話佢井底之蛙 的確係佢地唔岩 但你睇番樓主之後既回應 你會發現佢打「唔知bigbang係乜水」係有存在諷刺既成份 佢本來就知bigbang係邊個 係做乜野 而且加上標籤 (佢自己講乜你地上去最頂睇番留言)而家個情況就好似呀gem咁 出post實有人話而我不知道呀gem是誰/邊個係呀gem 係討人厭或反感之下d人就好自然留類似既句子 代表不支持 而我岩岩用鍾意classic既例子 係講比樓主聽姐 你覺得高檔既 就你既事 我只係問樓主 因為樓主覺得鍾意韓國係冇意義既事嘛

Ps.重申我唔係鍾意韓國 唔熟bigbang冇鍾意bigbang
讚好 · 回覆 · 3 · 43分鐘

淆底啦!
原來big bang唔係電視劇黎
Mark低晒d韓狗名 一陣整合再貼鳩晒上黎
May Lee Francis Yip 終於有啲有腦及客觀的評論。恩惠!明明係佢地撩起又反說人不尊重他們。還以爲自己了不起,滿口粗話,野蠻不講理,應該送去奴改。Btw Barcelona 個個都識。唔識係唔係無知?😜😜😜仲有,好多人問我係唔係大陸人,我想其他人會以為你哋才是大陸人,香港不是用大陸的SAR 護照嗎?我不是要詆毀香港人,只是那些用大陸人去叫人的人,最好快些移民😂😂😂,因為五十年期到時他們都會被大陸批鬥

阿姐訓醒

除左上面既 仲有冇!?
人地話唔識你咪介紹畀人識

咁樣只會令唔係fans既人更加難融入你地圈子

自己'山'鬧人

自己'山'門鬧人

自己'山'鬧人

佢地係覺得人地串佢偶像呀
正宗玻璃心

自己'山'鬧人

佢地係覺得人地串佢偶像呀
正宗玻璃心

個世界唔係得韓國架

除左上面既 仲有冇!?

點解踩bigbang係道德撚?
其實我自己係kpop fan(非big bang),見到D留言我覺得的確係果條女引戰先,但之後一堆人入泥話人韓狗真係有D過份,再睇落去D人愈講愈九唔答八,認真係D冇質素嘅人先會繼續回覆,無論係留言D big bang fans 定反韓果D

除左上面既 仲有冇!?

呢條根本就係on9仔黎
去幫拖 佔領返個地頭 連登仔要贏 泡西要輸

除左上面既 仲有冇!?

呢條根本就係on9仔黎

全部韓狗都係on9架啦

除左上面既 仲有冇!?

呢條根本就係on9仔黎

成隻小學雞咁
其實我自己係kpop fan(非big bang),見到D留言我覺得的確係果條女引戰先,但之後一堆人入泥話人韓狗真係有D過份,再睇落去D人愈講愈九唔答八,認真係D冇質素嘅人先會繼續回覆,無論係留言D big bang fans 定反韓果D

哦 班fans屌人就得
其他人撐返呀姐就唔得?
唔好扮中立啦

除左上面既 仲有冇!?

可能因為big bang無道德
其實呢個post既樓主啲表情符號好撚好笑

除左上面既 仲有冇!?

唔係fan屎又打咁大篇文做乜鳩

Bigbang 點解又會講到鋼琴家

除左上面既 仲有冇!?

叫自己d狗黎睇concert睇到成車雞咁真係無道德
黃美英
Greta Cheng
Chan Pak Long
Nicole Nikaido
Sunchi Lau
Lok Hei Chan
黃美英
Greta Cheng
Chan Pak Long
Nicole Nikaido
Sunchi Lau
Lok Hei Chan

食完飯去行個圈先

叫自己d狗黎睇concert睇到成車雞咁真係無道德

掃黃咁款

唔係fan屎又打咁大篇文做乜鳩

Bigbang 點解又會講到鋼琴家

連自己都覺得聽big bang係低檔唔敢直接認係fan,要搬啲鋼琴家出嚟話比人知佢高檔啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞