有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
其實我自己係kpop fan(非big bang),見到D留言我覺得的確係果條女引戰先,但之後一堆人入泥話人韓狗真係有D過份,再睇落去D人愈講愈九唔答八,認真係D冇質素嘅人先會繼續回覆,無論係留言D big bang fans 定反韓果D

哦 班fans屌人就得
其他人撐返呀姐就唔得?
唔好扮中立啦

老老柒㭍認真係D fans無道理屌人先,但有個c9話人無知少女叫人去跳樓係咩事.撐呀姐唔係問題,我覺得好多人盲目反韓

唔係fan屎又打咁大篇文做乜鳩

Bigbang 點解又會講到鋼琴家

連自己都覺得聽big bang係低檔唔敢直接認係fan,要搬啲鋼琴家出嚟話比人知佢高檔啲

敢迷唔敢認
人蠢唔係罪 但無腦/唔撚用腦/無邏輯真係無得救
好想睇垃圾韓狗kc Cheung 表演屌騾仔,睇吓有幾high

連自己都覺得聽big bang係低檔唔敢直接認係fan,要搬啲鋼琴家出嚟話比人知佢高檔啲

其實點解唔識一定要Google 人地唔識 直接話唔識有咩問題 垃圾泡菜一定要識?我完全冇興趣知垃圾野我連Google都廢鳩事啦
其實我自己係kpop fan(非big bang),見到D留言我覺得的確係果條女引戰先,但之後一堆人入泥話人韓狗真係有D過份,再睇落去D人愈講愈九唔答八,認真係D冇質素嘅人先會繼續回覆,無論係留言D big bang fans 定反韓果D

哦 班fans屌人就得
其他人撐返呀姐就唔得?
唔好扮中立啦

泥你老母

哦 班fans屌人就得
其他人撐返呀姐就唔得?
唔好扮中立啦

老老柒㭍認真係D fans無道理屌人先,但有個c9話人無知少女叫人去跳樓係咩事.撐呀姐唔係問題,我覺得好多人盲目反韓

反冇話盲唔盲目 覺得垃圾唔反得? 你見到舊屎會唔會衝埋去食先

你收皮啦好無,人地一句唔識就成班圍攻佢,咁叫引戰先

係到扮中立,翻去崇韓啦你

哦 班fans屌人就得
其他人撐返呀姐就唔得?
唔好扮中立啦

都係果句啦
你班泡菜可以屌人
幾難聽都可以講

最後你就focus落呀姐果句叫人跳樓
咁樣叫公道呀?

盲反?
我諗呢到個個都up得出自己點解反韓
不過你地啲泡菜fans聽唔入耳姐
有理有據 為來盲反呀?

其實點解唔識一定要Google 人地唔識 直接話唔識有咩問題 垃圾泡菜一定要識?我完全冇興趣知垃圾野我連Google都廢鳩事啦

唔識咪教吓阿姐等佢識囉,貼吓啲片呀歌呀等阿姐入去聽吓認識吓囉,班韓狗一嚟就話阿姐年紀大乜乜物物,完全無教養可言,剩係識吠,抵比人話垃圾韓狗

我指果條女唔係個May 姐,係個港女

yiruma 叫classic 鋼琴家
睇黎已經將bigbang當左係神
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/posts/10155217844347448

屌韓狗老母傳送門

用古人戰隊定點?

唔只一個港女啦係咪呀?
所以佢地引戰
呀姐還擊
你就focus落呀姐嘅果啲反擊說話

唔好扮中立啦泡菜
好撚噁心呀

宗教嚟
同以前一樣
一定要其他人認識自己嘅宗教

哦 班fans屌人就得
其他人撐返呀姐就唔得?
唔好扮中立啦

都係果句啦
你班泡菜可以屌人
幾難聽都可以講

最後你就focus落呀姐果句叫人跳樓
咁樣叫公道呀?

盲反?
我諗呢到個個都up得出自己點解反韓
不過你地啲泡菜fans聽唔入耳姐
有理有據 為來盲反呀?

明明班港女自己仆街先
講撚埋堆野又冇邏輯又九唔搭八
一開始已經人生攻擊人地又話自己咩學校,戇尻到不得知了
根本自己唔同意就話人地盲反,收皮啦
佢自己攞黎賤關人咩事?

宗教嚟
同以前一樣
一定要其他人認識自己嘅宗教

宗教逼害
黃美英條撚屌上水啦
幾個泡菜化妝整容佬吖嘛,唱歌架嘛
咁都唔知又係抵屌既

唔只一個港女啦係咪呀?
所以佢地引戰
呀姐還擊
你就focus落呀姐嘅果啲反擊說話

唔好扮中立啦泡菜
好撚噁心呀

咁D人鬧人韓狗會顯得清高D?
引乜鳩戰 講到尾咪又係班死韓狗玻璃心
激中佢地弱點先狗咁吠
如果我話我唔識 Katy Perry Taylor Swift 都唔會有咁多人理我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞